ContiTech Carei a construit o staţie de autobuz

• publicat la: 10 ianuarie 2014
ContiTech Carei a construit o staţie de autobuz

ContiTech Fluid Automotive România SRL a construit o nouă stație de autobuz în valoare de 15.000 Euro. Această investiție s-a efectuat datorită disfuncţionalităţii în desfăşurarea fluentă a fluxului autovehiculelor, impunându-se realizarea unei staţii de autobuz, în afara părţii carosabile, amenajarea de trotuare şi executarea unei treceri de pietoni prin marcaj aplicat pe partea carosabilă, semnalizată cu indicatoare rutiere.

 

Alveola pentru staţia de autobuz a fost construită în afara părţii carosabile a străzii Mihai Viteazu, având o lăţime constantă de 3,00 m pe o lungime de 7,00 m. Pe direcţia Carei-Satu Mare s-a executat un trotuar cu lăţimea de 1,00 m având aceeași structură rutieră ca partea carosabilă. Marcajul de traversare pentru pietoni are lungimea de 3,00 m, lăţimea de 0,40 m cu interspaţii de 0,60 m.

 

Investiția face parte din programul de responsabilitate socială a companiei ContiTech și s-a realizat în strânsă colaborare cu primăria municipiului Carei, semn al colaborării de succes între cei doi parteneri sociali.

Până la sfârşitul anului 2012, Continental a investit peste 700 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine sapte unităţi de producţie si  trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov şi Iaşi.

Lasati un comentariu