Tabără creştină de iarnă la Mărișel pentru copii și adolescenți

• publicat la: 11 ianuarie 2014
Tabără creştină de iarnă la Mărișel pentru copii și adolescenți

ASCOR filiala Cluj, în colaborare cu Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi, organizează în perioada 3-7 februarie 2014, ediția a III-a a taberei de iarnă de la Mărişel. Potrivit coordonatorului ativităților de tineret din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil, în acest an vor fi practic două tabere: una pentru adolescenţii cu vârsta între 13 şi 18 ani şi una pentru copiii cu vârsta între 8 şi 12 ani. Sunt puse la dispoziția celor interesați peste 50 de locuri, 30 pentru adolescenți și 20 pentru copii. Taxa de participare este de 250 lei şi include toate cheltuielile de transport, cazare și masă.

Radu Copil a precizat că programul taberei este unul activ şi include, aşa cum s-a realizat în ultimii zece ani de tabere: discuţii tematice, ateliere, jocuri, cântece la chitară, rugăciunea de dimineaţă şi seară, jocuri de exterior, sport, precum și drumeții. Nu în ultimul rând, participanţii vor avea posibilitatea de a merge şi la săniuş sau pe pârtie, pentru a se bucura de sporturile de iarnă. Preotul care va însoţi copiii şi adolescenţii în tabăra de iarnă de la Mărișel este părintele Adrian Sântiuan, de la parohia ortodoxă din Ocna Dej. Părintele vine deja de mai mulţi ani în taberele de tineret organizate în cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului și desfășoară cu cei prezenți activități catehetice.

Rezervarea unui loc în tabără se face telefonic, iar înscrierea presupune confirmarea locului prin plata unui avans de 100 lei. Informaţii şi înscrieri la: Radu Copil – 0742 296 123, copilradu@yahoo.com

Andreea Pâgleşan, Sursa: Radio Renasterea

comentarii

de parinte la 11 ianuarie 2014 - 20:45

astfel de tabere ar trebui sa fie promovate si sa mearga si profesorii cu elevii in activitati recreative.
nu mereu la shoping si la straiinataturi.

Lasati un comentariu