Bursa locurilor de muncă de la Carei

• publicat la: 27 februarie 2014
Bursa locurilor de muncă de la Carei

Se află în plină desfăşurare Bursa Locurilor de Muncă de la Carei.Acţiunea organizată de AJOFM Satu Mare a stârnit interesul multor careieni dar şi agenţilor  economici.

La deschiderea oficială au luat parte Prefectul dr.Eugeniu Avram,primarul Kovacs Eugen,directorul AJOFM Satu Mare,Marcel Maruşca.

Prefectul Avram a felicitat organizatorii pentru eveniment şi pentru implicarea în identificarea locurilor de muncă vacante, în folosul cetăţenilor dar şi al societăţilor comerciale aflate în proces de completare a necesarului de personal.

La rândul său,primarul Kovacs a rostit o alocuţiune.

„Sunt convins că sunteţi aici careieni şi din satele din jur în căutare de loc de muncă.Domnule Prefect avem rugămintea să sprijiniţi recalificarea personalului care de multe ori caută loc de muncă degeaba pentru ca nu e bună calificarea care o are .Avem nevoie de oameni calificaţi în meserii si nu de diplome de liceu fantezie.Firmele au nevoie de ucenici şi oameni ce ştiu să muncească  ce se cere.Stimultentul material este şi el important„, a declarat primarul.

Directorul AJOFM,Marcel Maruşca a apreciat participarea numeroasă  atât a firmelor din localitate şi împrejurimi cât şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă,afirmându-şi disponibilitatea în a organiza şi pe viitor astfel de evenimente.Cu acestă ocazie a facut publică şi data la care se va organiza la Satu Mare Bursa generală a locurilor de muncă,şi anume 21 martie 2014.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt din toate categoriile sociale  şi din toate domeniile unii au calificare medie,alţii nu ştiu nici măcar să scrie .

Au participat la aceasta bursa a locurilor de munca un  număr de 16 agenţi economici din cei 35 contactaţi. Pentru cele 172 locuri de muncă oferite de agenţii economici s-au prezentat peste 350 de persoane, 90 dintre acestea fiind selectate în vederea angajării, iar 21 au fost încadrate pe loc.

Din cele 172 de locuri de muncă puse la dispoziţie în cadrul bursei organizate joi, doar trei au fost pentru asbsolvenţii de studii superioare.

comentarii

de conta la 28 februarie 2014 - 15:16

alou domnu primnaru;da prefectu se ocupa cu recalificarea si cu locurile de munca????? bine l-ati avansat pe prefect!.maine poimane il puneti sa duca bustenii taiati la gater si sa tina socoata la mobila trecuta pe la valaj la negru!
un gatyas cu pretentii de bulibasa!

Lasati un comentariu