Centru pilot pentru bolnavii de Alzheimer din judeţ

• publicat la: 16 februarie 2014
Centru pilot pentru bolnavii  de Alzheimer din judeţ

 

Lipsa unui centru specializat de tratare  a bolii Alzheimer in partea de nord a ţării  determină conducerea Consiliului Judeţean să ia in calcul infiintarea unuia la Satu Mare.Anunţul a fost făcut duminică,16 februarie,in cadrul unei conferinte de presă sustinute de directorul general al DGASPC Satu Mare, Octavian Apan  şi de directorul economic al instituţiei, Marcela Pop.

Potrivit reprezentantului DGASPC,discutiile au fost initiate cu conducerea Consiliului Judetean  pe fondul problemelor finaciare grave in care se afla Căminul de argint din Viile Satu Mare.Datoriile mari acumulate de acest aşezământ   vor  determina  intrarea sa in insolventa dacă nu se iau măsuri rapide.

Pentru a  salva personalul calificat si cu experienţă in domeniu,conducerea celor două institutii propune infiintarea unui centru pilot  destinat tratării și recuperării bolnavilor de Alzheimer,cel mai apropiat de acest gen fiind doar la Cluj Napoca.

 

comentarii

de Gore la 17 februarie 2014 - 22:02

sa lasati un loc cu gabarit depasit si pentru ala care au uitat ce au promis in campanie si ca nu o sa faca diferente intre romani si maghiari si acum e ca pe vremea lui horty cand numai pentru maghiari se dau fonduri pentru carti si scoli si grupe de sport iar romanii trebuie sa se descurce cum pot si de unde pot!!!
RUSINE UDMR CAREI CU PRIMARIA care acum reclama pe cine a facut un festival de teatru in oras !!!!
rusine primarie carei cu toti sugacii de bani ca nu vamai ajunge pt burdihanu vost unfalt!!!!
degeaba ati stat atitia ani la noi ca tot numa la bogracs va sta capu si nu apreciati actele de cultura de mare tinuta!!!!rusine si pt grofii care vin sa ceara banii de la oras pt cartile lor care nu trebuesc la nimen!!!

Lasati un comentariu