Competiţia Business Plan la CT „Iuliu Maniu” Carei

• publicat la: 24 februarie 2014
Competiţia Business Plan la  CT „Iuliu Maniu”  Carei

Colegiul Tehnic “ Iuliu Maniu” a organizat  competitia Business Plan pentru firmele de exercitiu, etapa locală, ce vine în sprijinul dezvoltării competenţelor antreprenoriale ale elevilor, facilitând corelarea pregătirii teoretice cu pregătirea practică a elevilor.

Competitia se adreseaza tuturor firmelor de exerciţiu înregistrate în anul şcolar 2013-2014 la Centrala Reţelei Firmelor de Exerciţiu din România (ROCT), fiind inclusă în Calendarul concursurilor naţionale şcolare, în anul scolar curent  şi presupune elaborarea de către elevii din firma de exerciţiu a unor planuri de afaceri pe care le-au prezentat în faţa unui juriu format din reprezentanţi ai sistemului de educaţie cu scopul de a forma, descoperi şi valorifica idei de afaceri valoroase.

În competiţie s-au înscris 4 firme de exerciţiu:

-FE DECO FOR ALL SRL-Prof. coordonator Ing. Mos Augustin

-FE NEXT STYLE SRL- Prof. coordonator Ec. Govor Aurelia

-FE RED AND BROWN SRL- Prof. coordonator ing. Brisc Ioana

-FE JAMEIA EVENTS SRL- Prof. coordonator Ec. Oarga Alina

Fiecare firmă a fost reprezentată de către 2 elevi. Proiectele au fost prezentate în format PPT cu o durată de  maximum 30 minute pe proiect.

Membrii comisiei de evaluare au fost:

-preşedinte: prof. Micovschi Adrian,

-secretar: prof. ing.Gheorghe Gheorghe,

-evaluatori:  prof. ing. Oprea Dorina, prof. ec. Oros Anita.

În urma evaluării a fost desemnat câştigător proiectul firmei de exerciţiu  NEXT STYLE SRL avand ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al textilelor, imbrăcămintei şi incalţămintelor efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe, reprezentată de elevele Ionas Georgiana si Holczberger Cristina, din clasa a XI-a C.

Conducerea Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” felicită toţi participanţii şi le urează succes la faza judeţeană a competiţiei care va avea loc la Grup Şcolar Economic “Gheorghe Dragoş” Satu Mare.

 redacţia

comentarii

de Ocean la 25 februarie 2014 - 18:23

Felicitari Prof. Ing Ioana Brisc. Suntem mandri de Dumneavoastra.

Lasati un comentariu