Direcția de Cultură și Sport prezintă în şcoli expoziţia „Români cu care ne mândrim”

• publicat la: 7 februarie 2014
Direcția  de Cultură și Sport prezintă în şcoli expoziţia „Români cu care ne  mândrim”

Direcția  de Cultură și Sport a municipiului Carei anunță debutul caravanei„Români cu care ne  mândrim”, începând cu data de 11 februarie  2014. Expoziția fotografică cu personalități reprezentative ale culturii, sportului și științei românești, realizată anul trecut cu ocazia Zilei Naționale a României, de Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei va fi expusă timp de o săptămână în fiecare instituție de învățământ din municipiul Carei. 

Prin intermediul caravanei, elevii se vor familiariza cu figuri marcante din diverse domenii, care, prin activitatea desfășurată și rezultatele deosebite obținute au reprezentat țara noastră cu succes.

Prima locație în care va poposi caravana este Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” din municipiul Carei.

comentarii

de Horia Mărieș la 7 februarie 2014 - 21:31

Remarcabilă și lăudabilă inițiativă.

de Sanda la 7 februarie 2014 - 21:36

pacat ca nu procedeaza la fel si cu romanii careieni care au fost nominalizati deja in cartea aparuta recent a nicoletei,,mai ales ca este si colega cu ei.
multi dintre cei nominalizati in cartea tezaur spiritual si cultural careian au fost profesori ai lor sau ai parintilor lor si totusi nu se doreste a se face cunoscuti.
se arunca 400 de milioane pt carti tiparite in ungaria despre grofi dar intelectualii careieni sunt subiect tabu!

de Horia Mărieș la 7 februarie 2014 - 22:48

@Sanda la 7 February 2014 – 21:36

Cu totul de acord cu Dvs.
Poate că va veni cândva la rând și o acțiune de acest fel. Eu așa sper. Și sunt convins că dl. Bogdan Georgescu o va și face.

Lasati un comentariu