Meniul Zilei şi servicii Catering la Bistro Gaby Carei

• publicat la: 27 februarie 2014
Meniul Zilei şi servicii Catering la Bistro Gaby Carei

Pe strada Mihai Viteazu din Carei, la nr.105A,pe partea stângă cum mergi spre Satu Mare,peste drum de fosta  Filatură de Bumbac, îți atrage atenția un bistro cochet, o mică construcţie din lemn.:Bistro „Gaby -mâncare ca la mama acasă”.

Merită să deschizi uşa acestui local,unde doamna Gabriela a reusit să creeze o atmosferă caldă şi îmbietoare,plină de tot felul de miesme,care de care mai îmbietoare.

Aici te aşteaptă mereu o mâncare caldă si gustoasă.Dacă eşti grăbit, o poţi lua la pachet.

Un interior amenajat cu bun gust întregeşte aspectul plăcut al Bistro GABY,la care se  adaugă zâmbetul sincer și amabilitatea doamnei Gabriela,proprietara firmei ce are ca obiect de activitate prepararea mâncărurilor,servicii de alimentatie publică şi livrarea preparatelor la locaţia solicitată.

Pentru Meniul Zilei ,pretul este de 12 lei iar in caz de  abonament lunar preţul devine 10 lei.

Bistro Gaby oferă servicii catering de calitate şi livrare la domiciliu pe tot parcursul săptămânii.

Meniul zilei,platouri,gustări reci pentru evenimente, aniversări şi catering meniu parastas in Carei  sau imprejurimi.

Bistro Gaby dispune de veselă proprie în caz de organizare de pomeni sau evenimente la locaţia indicată.Mancare pentru parastase cu livrare la locaţia solicitată.

Bistro „Gaby -mâncare ca la mama acasă” își merită sloganul, bucatele fiind foarte gustoase dar şi variate.Adresa este  str. Mihai Viteazu, nr. 105/A, iar doamna Gabi poate fi contactată la numerele de telefon 0748 929 656 și 0740 646 724.

Merită să gustaţi din toate bucatele pregătite la Bistro Gaby !

Lasati un comentariu