Olimpiade și concursuri școlare – etapa județeană

• publicat la: 28 februarie 2014
Olimpiade și concursuri școlare  – etapa județeană

În conformitate cu Calendarul olimpiadelor și concursurilor naționale școlare pentru anul școlar 2013-2014, aprobat de Ministerul Educației Naționale, la nivelul județului Satu Mare, în data de 1 martie  2014, se organizează următoarele concursuri școlare – etapa județeană:

1.Olimpiada de Biologie – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Satu Mare, pentru elevii din clasele VII-XII. Participă 151 de elevi calificați după desfășurarea etapei pe școală.

2.Olimpiada de Informatică – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 9, la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare, pentru elevii din clasele V-XII. Sunt înscriși pentru a participa la olimpiadă 96 de elevi.

3.Olimpiada de Științe Socio Umane  – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini „Unio” Satu Mare. Sunt înscriși în competiție 66 de elevi din clasele III-IV, VII-VIII și de nivel liceal.

4.Olimpiada de Limba engleză modernă – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 9, la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare. Participă 145 de elevi din clasele IX-XII.

5.Olimpiada de Religie ortodoxă – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” Satu Mare. Participă 180 de elevi  din clasele V-XII.

6.Olimpiada de Religie greco-catolică – etapa județeană – se va desfășura, începând cu ora 10, la Colegiul Național „Doamna Stanca” Satu Mare. Participă 97 de elevi  din clasele V-XII.

7.Concursul de ortografie „Simony Zsigmond”  – etapa județeană – se va desfășura , începând cu ora 9, la Colegiul Național “Kolcsey Ferenc” Satu Mare. Participă 119 elevi din clasele V-VIII.

 

ISJ Satu Mare

Lasati un comentariu