Tenis de masă: Elevele lui Podoba în Top 12.Bronz pentru Kitty

• publicat la: 4 februarie 2014
Tenis de masă: Elevele lui Podoba în Top 12.Bronz pentru Kitty

In perioada 31.01-02.02.2014 a avut loc la Craiova, Concursul de tenis de masă “Top 12”   rezervat juniorilor III (sportivi cu vârstele cuprinse între 11-13 ani, M+F), competiţie desfăşurată timp de două zile în sala sporturilor “Ion Constantinescu”.

Sistemul de desfăşurare a competiţie a fost “fiecare cu fiecare”, întinzându-se pe parcursul a trei reuniuni, în total 132 de partide.

Clubul Elevilor -TAPO Carei a participat cu 2 sportive:Keresztesi Kitty,locul 7 in clasamentul naţional  si Dari Helga,locul 9.La finalul competitiei,sportiva Keresztesi Kitty(pregătită de Hodasz Laszlo la Satu Mare si de Podoba Mircea la Carei) s-a clasat pe locul 3 cucerind astfel medalia de bronz, iar Dari Helga a obtinut locul 7.

Datorită  lipsei de sustinere a acestui Club Sportiv careiean de către administratia locală,sportivi cu rezultate deosebite pe plan national sunt obligaţi   să joace sub culorile altor cluburi,din alte oraşe   care apreciază activitatea sportivă si competitională in acest domeniu.Astfel, Keresztesi Kitty  joacă pentru  CSS Tg. Mureş  iar Dari Helga pentru CSS Medias.

 Rezultate

MASCULIN
– locul I,  Ignat Alexandru – LPS Bistriţa (10 victorii, o înfrângere)
– locul II, Rădoi Marius – CSS Slatina (9 victorii, 2 înfrângeri)
– locul III, Bogdan Cristian – CSS Craiova (8 victorii, 3 înfrângeri)
FEMININ
– locul I, Varga Krisztina – CSS Tg. Mureş (10 victorii, o înfrângere)
– locul II, Plaian Tania – LPS Bistriţa (10 victorii, o înfrângere)
– locul III, Keresztesi Kitty – CSS Tg. Mureş (8 victorii, 3 înfrângeri)

 redacţia

comentarii

de careian la 4 februarie 2014 - 19:47

BV MIRCEA

de alt careian la 4 februarie 2014 - 19:53

un OM de nadejde Mircea nostru!!!!banditii il inconjoara si vor sa il puna la colt da careienii stiu ca face fapte bune si nu baga mana ca si latii la banii orasului pentru el desi copii chiar ar avea nevoie de o minge si un tricou pentru concursuri.
demult puteam avea echipa de divizie la tenis de masa da primaria nu este interesata de un sport unde se face performanta ci de ramuri sportive care inghit bani de la buget si se duc catre cei care conduc acolo….

de Toxic la 9 februarie 2014 - 19:14

Felicitari si mult succes in continuare!

Lasati un comentariu