Un dar muzical de Ziua Bolnavului la Centrul de Asistenţă socială Carei

• publicat la: 11 februarie 2014
Un dar muzical de Ziua Bolnavului la Centrul de Asistenţă socială Carei

In fiecare an,pe 11 februarie  se sărbătoreşte Ziua Mondială a Bolnavului.Ajunsă la cea de-a 22-a ediție, Ziua Mondială a Bolnavului este dedicată persoanelor care suferă de diverse afecțiuni fizice, psihice sau morale, dar și lucrătorilor sanitari, credincioșilor, voluntarilor și familiilor celor suferinzi.

În întreaga lume, cu ocazia acestei zile sunt organizate manifestări spirituale și filantropice în spitale, comunități, cămine de bătrâni, case de copii, dar și la domiciliul persoanelor aflate în suferință (bolnavi, persoane cu handicap, săraci, orfani) iar unele instituții de sănătate oferă consultații și analize gratuite.

Cu acest prilej, locatarii Centrului  de Asistență Socială „Alexandru” din Carei au fost vizitaţi de membrii  corului recent înfiinţat ,ce a evoluat pentru prima dată  la spectacolul dedicat  Zilei Culturii Naționale,dirijor prof.Mariana Vulcan.Eleva Alexandra Oneţiu de la Liceul Teoretic a recitat o frumoasă poezie.

Momentul de rugăciune a fost asigurat  de către pr. Florin Mocan care a invocat harul Dumnezeiesc asupra bolnavilor din centru.

Emoţii,lacrimi în colţul ochilor dar şi zâmbete au reuşit să stârnească  inimoşii careieni care s-au gândit şi la semenii lor aflaţi în suferinţă.Cântecul lor a fost primit cu bucurie,mulţi dintre cei prezenţi  fredonând frumoasele  melodii pe versuri de Eminescu sau nemuritoarele pricesne.

Darul muzical a fost întregit cu fructe şi prăjituri şi un mesaj din partea sorei Natalia,o colaboratoare a acestui aşezământ.

Rodica Pop

comentarii

de DINA la 12 februarie 2014 - 07:20

Felicitari!!!!Foarte frumos,un gest de iubire pentru aceste suflete .Dumnezeu sa le dea sanatate si pace sufleteasca.

de othilia la 13 februarie 2014 - 21:09

Actiuni caritabile de la suflete mari care pot sa fie modele pentru cat mai multe organizatii. Domnul Isus sa fie cu voi si sa va rasplateasca! PACE SI BINE!

de Lena la 13 februarie 2014 - 22:28

Fericiti cei cu inima curata si care daruiesc mai departe celor aflati in nevoi!
Felicitari pentru gestul deosebit.Oameni deosebiti si suflete deosebite.

Lasati un comentariu