Zile Naţionale ale ţărilor membre UE

• publicat la: 10 februarie 2014
Zile Naţionale ale ţărilor membre UE

Direcția de Cultură a Municipiului Carei anunță debutul proiectului denumit ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR MEMBRE U.E., care are ca scop cunoașterea și promovarea culturii și tradiţiilor din țările membre ale Uniunii Europene.

            Proiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei Naționale a fiecărui stat membru al U.E. Astfel, în ziua sărbătoririi zilei statului respectiv vor avea loc: o expoziție de fotografie, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala de Expoziții a Castelului Karolyi.

            Inaugurarea proiectului va avea loc luni, 17 februarie 2014 în Sala de expoziții nr. 6 a Castelului Károlyi din Carei și va consta în vernisajul expoziției care cuprinde fotografii despre oameni, peisaje, clădiri și obiceiuri din Lituania, precum și alte surprize. Expoziția va putea fi vizitată timp de o săptămână. Ziua Națională a Lituaniei este sărbătorită în 16 februarie și reprezintă semnarea Declarației de Independență a Lituaniei la 16 februarie 1918.

            Următorul eveniment din cadrul proiectului va avea loc în data de 24 februarie, cu ocazia Zilei Naționale a Estoniei.

 comunicat

comentarii

de Vic la 10 februarie 2014 - 22:11

Da, da…. pregatiti-va ca se apropie 15 martie

de Miki la 10 februarie 2014 - 22:58

pentru asta au cumparat cartile grofilor pe banii orasului si apoi le imparte de 15 martie

Lasati un comentariu