Accidente în weekend

• publicat la: 16 martie 2014
Accidente în weekend

În data de 15.03.2014, în jurul orei 14,20, pe Drumul Naţional 19, GHEORGHE M., de 56 ani, conducând un autovehicul dinspre localitatea Moftinu Mic spre Carei, la un moment dat, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure pentru a intra pe un drum agricol şi a fost acroşat lateral de o autoutilitară ce se afla în depăşirea sa. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto GHEORGHE M şi rănirea uşoară a pasagerei ILDIKO M., de 54 ani din autovehiculul condus de acesta. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările în cauză continuă.

La faţa locului s-a deplasat Secţia de Pompieri Carei , cu două autospeciale una de descarcerare şi  una de stins incendii  sub comanda Lt.col. Mateş Dumitru.            Ajunşi la faţa locului la ora 14.29  s-a constatat că în urma unui accident rutier pe carosabil erau pete de ulei care puneau în pericol ceilalţi participanţi la trafic.

S-a acţionat pentru deconectarea bornelor de la acumulator,  îndepărtarea resturilor şi a petelor de ulei de pe carosabil.Intervenţia s-a încheiat la ora 15.00.

 

În data de 15.03.2014 ora 17.08  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, a fost anunţat că pe DJ  108 M  între localităţile  Carei si Tiream  în urma vântului puternic un copac s-a rupt şi a căzut pe carosabil blocând un sens de circulaţie.

 La faţa locului s-a deplasat Secţia de Pompieri Carei , cu o autospecială de descarcerare  sub comanda Plt.adj.sef. Meghişan Florin .S-a acţionat pentru degajarea copacului de pe carosabil cu ajutorul moto-ferăstrăului cu lanţ (drujbă) şi a accesoriilor din dotare.

            Intervenţia s-a încheiat la ora 17.23.

 

 

 

 

Lasati un comentariu