AJOFM Satu Mare:peste 750 de angajări în februarie

• publicat la: 13 martie 2014
AJOFM Satu Mare:peste  750 de angajări în februarie
Ca urmare a implementării Programului de Ocupare pentru anul 2014, în luna februarie a acestui an, la nivelul județului Satu Mare s-a realizat încadrarea a 752 persoane.
Măsurile de mediere a muncii, informare și consiliere profesională, ca masură de bază a Serviciului Public de Ocupare, au o pondere însemnată în totalul măsurilor care au condus la ocupare.
Prin acordarea serviciilor de mediere s-a realizat ocuparea a 667 persoane prin medierea încadării în muncă în locuri de muncă vacante pe perioadă nedeterminată, 428 persoane prin medierea încadrării în muncă pe locuri de muncă vacante pe perioadă determinată.
Ca urmare a acordării serviciilor de informare și consiliere s-a reușit încadrarea unui număr de 238 persoane. Serviciile de informare și consiliere profesională au un rol  esențial în activitatea desfășurată de serviciile publice de ocupare, de calitatea acestora depinzând în mare măsură rezultatele aplicării celorlalte tipuri de servicii de stimulare a ocupării, în special formarea profesională.
Prin organizarea cursurilor de formare profesională, organizate în meserii/ocupații solicitate pe piața muncii, s-au încadrat 62 persoane.
AJOFM Satu Mare aduce la cunostinta celor interesati ca pe data de 21 martie 2014 va avea loc Bursa Generala a Locurilor de Munca.

Lasati un comentariu