Avem buget şi preşedinte de Birou Electoral Judeţean pentru 25 mai

• publicat la: 26 martie 2014
Avem buget şi preşedinte de Birou Electoral Judeţean pentru 25 mai

În conformitate cu dispoziţiile art.26,alin.2 din Legea 33 2007,republicată,cu modificările ulterioare,astăzi a fost desemnat președintele Biroului Electoral Județean Satu Mare, pentru alegerile europarlamentare care se vor desfășura în 25 mai 2014,în persoana judecătoarei Adriana Vâlcu. 

Locţiitor va fi   judecător  Kiss Zita iar  membru în Biroului Electoral Satu Mare a fost desemnată judecător Haiduc Simona.

Desemnarea acestora a fost anunțată de președintele Tribunalului Satu Mare, judecător Rodica Grosoș Maxim, a subprefectului Altfatter Tamas și a șefului serviciul juridic din cadrul Instituției Prefectului Cosmin Dorle,în prezenţa judecătorilor de la Tribunalul Satu Mare,a reprezentanţilor partidelor politice şi a reprezentanţilor mass-media.

Deoarece nu au existat judecători care să îşi dispute cele trei posturi amintite mai sus,alegerea nu a fost făcută în baza unei trageri la sorţi ci în baza solicitării din partea persoanelor desemnate ulterior.

Bugetul alocat județului Satu Mare de Guvernul României pentru alegerile europarlamentare este de 210.000 lei.Pe teritoriul judeţului vor fi amenajate un număr de  333 de secții de votare. Pentru alegerile parlamentare din colegiul ce se vor  desfăşura concomitent cu cele europarlamentare,2 se vor amenaja peste 60 de secții de votare  pentru cei  66.000 de alegători.

 

 

Lasati un comentariu