Careieanca Dari Helga intră în lotul României pentru europenele de minicadeţi

• publicat la: 18 martie 2014
Careieanca Dari Helga intră în lotul României pentru europenele de minicadeţi

In perioada 14-16 martie 2014 a  avut loc CUPA FEDERATIEI la Tenis de Masă  pentru copii 8-11 ani şi jun III ( 12 ani ).Competiţia a fost organizată la Buzău, in scopul selectionarii lotului care va reprezenta România la Campionatul European de minicadeti care va avea loc in luna august in FRANTA.Lotul va fi  compus din primii 3 sportivi clasaţi  la această competitie.

Sportiva DARI HELGA (elevă la Sc.V.LUCACIU CAREI) antrenată de Podoba Mircea la Clubul Elevilor-Tapo Carei a obtinut locul 1,asigurându-şi in mare parte locul in Lotul României ,deoarece in luna August va mai avea o asemenea selecţie finală.

Rezultatele  obtinute: 3-0 cu Jipa Mălina(CSM Buzău);3-0 Holbura Aleexandra( LPS Constanta) ; 3-1 cu Dumitrescu Cristina (Romgaz Medias); 3-0 cu Tucu Ioana (Slatina);3-0 cu Uritu Denisa(CSS Craiova) ; si in finala 3-0 cu Diaconu Bianca (CSS Slatina) .

Alte rezultate : Szilagyi Paul -locul 6  şi Mudure Marcel locul 7 .

 redacţia

comentarii

de podoba mircea la 18 martie 2014 - 22:20

„Fata de AUR” a tenisului de masa din Carei !!!!!

de Cel ce gândește singur și scormone lumina la 19 martie 2014 - 04:05

Foarte talentată sportivă, îi dorim mult succes în viitoarea carieră.
Felicitări sincere Helgăi Dari și neobositului antrenor Mircea Podoabă Jr.

de podoba mircea la 19 martie 2014 - 14:18

Mentionez ca in Romania exista 2 Centre Olimpice de tenis de masa ( la Bistrita si Constanta),si un Centru National la Slatina,unde se antreneaza cele mai talentate sportive ale sportului cu mingea de celuloid !! In urma acestei concurente,sportiva Dari Helga a reusit marea performanta de a intrece pe cele mai bune si talentate tenismene di clasamentul national,obtinand binemeritatul loc I.

de efryv la 22 martie 2014 - 16:26

Stimati cititori,am remarcat zilele trecute ca toti anlfabetii din oras au echipament adidas inscriptionat cu victoria carei , iar acesti copii de la tenis de masa,am inteles ,ca,nici echipament nu au si reprezinta oraselul nostru la concursuri nationale si internationale.Echipamentul de care dispun este de la second-hand si e mostenit din generatie in generatie. RUSINE CONDUCERII ORASULUI

Lasati un comentariu