Dragă mamă…

• publicat la: 6 martie 2014
Dragă mamă…

Dragă mamă,

 

Iubirea maternă este mai de preț decât tot aurul și decât toate diamantele din lume!

Cât am în viață ambii părinți mă consider cea mai bogată persoană din univers! M-ai lăsat să-ți culeg primele fructe din grădina sufletului și le-am savurat cu lăcomie. Ah, uneori am pretins totul, iar ție nu ți-am lăsat nimic, dar m-ai înțeles! Ai fost mândră de realizările mele și nu m-ai renegat când eram acoperită de ridicol, când vălul rușinii m-a acoperit, așa cum se întâmplă în viața fiecărui om.

Tu mă iubești când sunt cu cearcăne și când am ochii umflați, nu mă ascund de tine când sunt nemachiată sau nepieptănată. Mamă, datorită ție mă simt mereu copil fiindcă mă învelești cu purtarea ta de grijă. Când mi-e rău mă îngrijești și tremuri de emoție, când mă bucur ți se luminează viața!

Te rog să stai o veșnicie cu mine, să nu pleci niciodată în zări necunoscute, căci nu aș putea supraviețui fără tine! Nu trebuie să-mi răspunzi la întrebarea:”Cine iubește mai mult?”  Știu deja răspunsul și îți mulțumesc din suflet!

De ziua ta, brodează primăvara rodii pe cer. Să fii sănătoasă și fericită, mamă și să știi că te prețuim mai mult decât toate nestematele din lume!

Cu adâncă prețuire,

Elena Stan

Prima ediţie a concursului  initiat de redactia Buletin de Carei,  “Cea mai frumoasă declarație de dragoste” , un concurs dedicat  sărbătorii iubirii,Dragobetele a fost câştigat de către prahoveanca Elena Stan,cu Baletul Iubirii,material publicat integral în data de 24 februarie.

Câştigătoarea noastră a fost încântată de premiul adjudecat şi drept mulţumire a trimis redacţiei o emoţionantă scrisoare către  MAMA cu ocazia Zilei  Internationale  a Femeii.

La mulţi ani   tuturor femeilor  ! Să aveţi parte de o primăvară senină,caldă şi la fel de frumoasă ca voi!

redacţia

Lasati un comentariu