Evenimente caritabile pentru Smaranda Némethi

• publicat la: 28 martie 2014
Evenimente caritabile pentru Smaranda  Némethi

Sâmbăta  5 aprilie 2014 de la ora 10:00 în sala de sport a Colegiului Tehnic  „Iuliu Maniu” (curtea interioară IGO) va avea loc un eveniment caritabil de strângere  de fonduri  necesare Smarandei Némethi  în lupta sa cu cancerul pulmonar. 

În cadrul  organizării acestui eveniment vor avea loc mai multe întreceri sportive: parinți vs copii,sărituri  în sac, tras de frânghii, meciuri 5×5, streetball, concurs de aruncări la coș  de 3 puncte, ștafete.

Înscrierile la concurs  se vor face începand cu orele 09:00 la Sala de sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” Carei. Vârsta de participare este de 5-95  ani.

Fondurile obținute  în urma acestui eveniment vor fi folosite în totalitate pentru a asigura tratamentele necesare Smarandei. Demersul poate fi susținut și prin donații în contul: 

RO35 RNCB 0318 0707 8478 0001 , deschis la BCR pe numele soțului Milu Dan Ioan. 

Evenimentul de strângere de fonduri este realizat la inițiativa  Ioanei Denes și de Asociația  Baschet Club Primo Carei, condusă de Timoc Florentina în colaborare cu Parciu Simona. 

În cadrul evenimentului caritabil va avea loc o tombolăcu 3 premii constând în articole sportive. Extragerea se va face pe baza biletului de intrare. Bilet de intrare: 5 lei / persoană.

Evenimentul este organizat de Direcția de Culturăși Sport Carei, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei, Asociația Sportivă„Baschet Club Primo”, Asociația de voluntari SNAC a Liceului Teoretic Carei, Asociația „United Souls” din Carei.

Tot Direcția de Cultură și Sport Carei sprijină realizarea spectacolului pentru  Smaranda Milu Némethi, organizat de organizatia de femei a PSD Carei.

Evenimentul  va avea loc duminică 30 martie 2014, de la ora 17.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei.

În program veți putea urmări:Prezentare de modă ”Gxgia” Shine,Designer vestimentar: Georgia Ciontos ;Maria Tripon acompaniată de  Vasile Solomon & Ioan Rus de la Casa Orășenească de Cultură Negrești Oaș; Dansuri Standard și Latino -Clubul ”Rus Team” Baia Mare: Kiss Bertalan & Illes Dalma; Recitări Darius Duțescu; Clubul Elevilor Carei cu Grup vocal & Solista Andrada Spanci,Coordonator prof. Mariana Vulcan,Club dance  si  elevi de la Centrul Cultural Carei, Coordonator prof. Szűcs József- Adina Deac, Latiș Larisa, Altfater Andrea, Nagy Anita,Borbely Patricia, Gabor Tania, Rap Regina, Pop Niculina.

redactia

Lasati un comentariu