Evenimente semnalate de Poliţie în weekend

• publicat la: 10 martie 2014
Evenimente semnalate de Poliţie în weekend

          Duminică, 09 martie a.c., în jurul orelor  15,55  T. ZSOLT de 26 ani ,domiciliat în comuna Crasna, jud.Sălaj , in timp ce a conducea, în afara localității Carei, o  motocicletă marca Honda, s-a răsturnat în șanțul din dreapta a direcției de mers.

          In urma accidentului susnumitul a suferit vătămări  corporale grave , fiind transportat la Spitalul mun. Carei unde i s-a acordat primul ajutor iar  apoi a fost transportat la Spitalul județean Satu Mare.

          In data de 09.03.2014 am fost sesizati  prin SUAU 112 de către un barbat din Vetis, despre faptul că,  din portofelul soției  sale, aflat după tejgheaua barului al carui administrator este,  a fost sustrasă suma de 950 lei.

          In data de 09.03.2014 am fost sesizati prin SUAU 112 de către un barbat din Vetis, despre faptul că,  din portofelul soției sale, aflat după tejgheaua barului al carui administrator este,  a fost sustrasă suma de 950 lei.

Patrula de siguranță publică, formată dintr-un  polițist  și un jandarm, a reușit identificarea autoarei faptei, fiind vorba de o minora de 13 ani, din Tășnad. Prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

  Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Politie Rurală Tășnad au fost sesizați telefonic prin Serviciul Apeluri de  Urgență112 de către numitul J. Ioan de 57 ani, domiciliat în localitatea Chieșd, jud. Sălaj , cioban la o stâna situată la marginea localității Sechereșa, jud. Satu Mare, despre faptul că a fost agresat de către un alt cioban angajat la aceeași stână.

          V. Răzvan de 23 ani, domiciliat în localitatea Giorocuta nr. 188, jud. Satu Mare , pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții contradictorii i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feței numitului J. Ioan. În urma leziunilor suferite, bărbatului de 57 ani i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului, dar a refuzat transportul la o unitate medicală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

          In cadrul acţiunilor desfăşurate de  poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 71  sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.680 lei.

În vederea  menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  28  sancţiunicontravenţionale în valoare totală de7.600 lei.

comentarii

de Alo-se-aude? la 14 martie 2014 - 10:05

Zoom pe Oradea: Primăria suplimentează numărul camerelor de supraveghere pe domeniul public
Constatând că ajută la scăderea infracţionalităţii, municipalitatea va instala până la sfârşitul lunii martie încă 52 de dispozitive de supraveghere în zone circulate şi cu probleme, precum strada Vasile Alecsandri sau intersecţia din Centrul Civic.

Lasati un comentariu