Oaspeţi din Franţa la CN “Doamna Stanca”

• publicat la: 18 martie 2014
Oaspeţi din Franţa la CN “Doamna Stanca”

În cursul zilei de miercuri, 18 martie 2014, Colegiul Naţional “Doamna Stanca” a primit vizita Directorului Colegiului Universitar de Ştiinţe Politice din Dijon (Franţa), responsabil cu mobilităţile studenţilor în străinătate pentru Europa centrală şi de est. Domnul Lukáš Macek se află într-un turneu de promovare a studiilor universitare în limbile engleză şi franceză din Franţa, prezentând elevilor interesaţi oportunităţile unei astfel de alegeri pentru viitorul lor.

            În fiecare an, prestigioasa instituţie pe care o conduce recrutează zeci de studenţi din Europa de est, cărora aceste studii le sunt accesibile din cel puţin trei motive: lingvistic, financiar şi de adaptabilitate.

            Domnul Macek a vizitat şcoala şi şi-a exprimat întreaga susţinere pentru elevii secţiilor bilingve care, în accepţiunea domniei sale, au cea mai mare deschidere spre lume. Orice tânăr interesat să-şi urmeze studiile la această universitate poate obţine informaţii la următoarele adrese:  lukas.macek@sciences-po.fr                 http://college.sciences-po.fr/sitedijon

            Această întâlnire reprezintă o dovadă în plus a preocupării cadrelor didactice pentru devenirea  profesională  a elevilor colegiului.

Lasati un comentariu