Poliţia asigură ordinea de 15 martie în judeţ

• publicat la: 14 martie 2014
Poliţia asigură ordinea de 15 martie în judeţ

Cu ocazia manifestărilor publice prilejuite de sărbătorirea Zilei Maghiarilor de pretutindeni şi a Revoluţiei Maghiare de la 1848, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare participă, la fel ca în fiecare an, la activitătile de asigurare a ordinii şi liniştii publice, alături de alte autorităţi competente, precum şi la fluidizarea traficului rutier în zonele aglomerate.

Manifestările au loc în perioada 14-16 martie în 36 de localităţi rurale, precum şi în municipiile Satu Mare şi Carei, respectiv în oraşele Tăşnad, Ardud şi Livada. În comunele şi satele unde se desfăşoară manifestările, măsurile de ordine publică sunt asigurate de către un număr de 76 poliţişti.

            În municipiul Satu Mare, la data de 15 martie, în faţa Catedralei Romano

-Catolice şi în Grădina Romei, vor avea loc o serie de manifestări comemorative şi depuneri de coroane. Măsurile de ordine publică vor fi asigurate de către un număr de 24 poliţişti, din care 14 din formaţiunea de  ordine publică, 6 poliţişti rutieri şi 4 din cadrul structurii de investigaţii criminale.

            În municipiul Carei, la data de 15 martie, va avea loc un program artistic la Castelul Karoly, măsurile de ordine publică urmând a fi asigurate de către 4 poliţişti de ordine publică şi 2 poliţişti rutieri.

În  oraşul  Tăşnad,  sunt  programate  în  data  de  15  martie  manifestări 

cultural-artistice  la Cinematograful „Unirea”.

În  oraşul  Livada,  sunt  programate  în  data  de  15  martie  manifestări 

cultural-artistice  şi  depuneri  de  coroane  la  bustul  lui  Petofi  Sandor,  fiind

invitaţi senatorul Pataki Csaba şi deputaţii Erdei Istvan şi Kereskeny Gabor.

În oraşul Ardud, în ziua de 15 martie vor avea loc manifestări de comemorare la care vor participa şi delegaţi din 2 localităţi înfrăţite din Ungaria.

Recomandăm  participanţilor  la  trafic   circule cu prudenţă în zonele

aglomerate ca urmare a manifestărilor şi să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră.

Menţionăm  faptul   în  data  de  15 martie, începând cu ora 11,00, în

municipiul Satu Mare, str. Horea va fi închisă circulaţiei autovehiculelor, iar în zona Ceasului Electric, traficul va fi deviat pe artere secundare.

                       

Lasati un comentariu