Tenis de masă: bronz pentru echipa TAPO

• publicat la: 31 martie 2014
Tenis de masă: bronz pentru  echipa TAPO

O nouă competiţie pentru elevii antrenaţi de Mircea Podoba.A patra din acest an.De această dată,la Bistriţa.

De vineri dimineaţa până duminică la prânz, sala de tenis de masă Gheorghe Bozga a găzduit ediţia 2014 a Cupei Bistrița In Memoriam Gheorghe Bozga. O competiţie puternica ,destinată juniorilor 1,2 și 3  şi care a adunat la start peste 230 de sportivi   din 9 ţări: Israel, Franța, Spania, Serbia, Muntenegru, Ucraina, Italia, Moldova și România.

CE Tapo Carei a participat cu Dari Helga,Keresztesyi  Kitty si Szilagyi  Paul,care la această competitie a jucat pentru echipa din Od.Secuiesc.

 La proba pe echipe,fetele lui Mircea Podoba  au reuşit clasarea pe un frumos loc III iar la individual s-au clasat între primele opt.

Deşi  întrecerea de la Bistriţa a fost inclusă în calendarul competiţional,deplasarea nu  va fi decontată de către conducerea Palatului  Copiilor  Satu Mare de care aparţine Clubul Elevilor Carei,pe motiv că  “ nu e finală de Campionat Naţional”.

După ce administraţia locală careiană a făcut din tenisul de masă Cenuşăreasa sportului careiean,a venit acum rândul conducerii judeţene a CE Tapo Carei ca să ignore acest sport.

Părinţii şi sponsorii inimoşi sunt cei care au suportat deplasarea şi cheltuielile aferente celor 3 zile de concurs,la fel ca şi taxa de competiţie întocmită  pe Tapo Carei.

Sportivii iniţiaţi şi crescuţi în pepiniera lui Mircea Podoba de la Carei sunt nevoiţi să îşi găsească cluburi din alte localităţi care să îi susţină,şi care de fapt îi primesc cu braţele deschise,având în vedere valoarea şi potenţialul lor.

redactia

comentarii

de Bunko la 1 aprilie 2014 - 09:32

O intrebare pt. Nagykaroly es Videke nr. din 27 martie: de ce va bateti joc de un copil talentat ca Dari Helga si de un antrenor deosebit ca Mircea Podoaba. In fotografia de pe prima pagina, care e trucata dupa o fotografie publicata anterior tot de ziarul amintit, pe umarul drept al Helgai se vede doar palma lui Mircea. Aceasta e masura profesionalismului (sau poate e si altceva?)colectivului redactional? Pana unde va mai puteti injosi?

de anita la 1 aprilie 2014 - 13:57

cine este director la palatul copiilor? acela nu a auzit de rezultatele lui mircsubacsi????
sau au mare invidie pe el si mai bine le este ca acesti copii sa steie pe strada si sa ajunga coldusi ca si jenobacsika??

de efryv la 1 aprilie 2014 - 14:01

Este pacat ca acesti copii sunt ignorati de consiliul local si cel judetean . Dar este bine totusi ca sprijina ” sportul rege „-FOTBALUL ,care nu au valoarea celor de la tenis de masa dar bine ca au echipament ADIDAS .

de fotbal la 1 aprilie 2014 - 15:11

Efryv esti mai prost decat prevede legea…Da ce ai vrea ca acei copii care practica fotbalul sa-l practice dezbracati?Apoi daca ai fi mai istet cu o secunda ai stii ca tenisul de masa foloseste alte marci de echipamente…Pe langa asta daca esti asa cap patrat poate ca era bine sa te lovesti cu unul dintre colturile capatanii tale de cineva care sa-ti spuna care e treaba cu echipamentul Adidas…

de efryv la 1 aprilie 2014 - 22:16

Inteligentul „fotbal”. Eu cred ca tu ai doar 2 neuroni si aceia plasati in degetele mici de la picioarele tale, daca atit ai inteles din tot ceea ce am scris.Este vorba de echipamentul pe care il au fotbalistii si echipamentul pe care il au cei de la tenisul de masa ,acei copilasi(poate sportivi de mai mare valoare si performanta decat fotbalistii)cu care se prezinta la diverse concursuri prin tara(de la Carei la Constanta,Slatina ,Buzau,Bistrita…) si in strainatate(Budapesta,Zagreb,Praga,Bratislava,Strassbourg…).Dar este frumos ca primarul sa-i lese dezbracati pe acesti sportivi care reprezinta Mun.Carei? Semneaza………un parinte a carui copil practica tenisul de masa.

de podoba mircea la 2 aprilie 2014 - 08:24

Buna ziua !!! Ce va mai agitati in jurul tenisului de masa ??? Nu vreti sa intelegeti ca nu este un sport agreat de conducerea orasului ??? Parintii tb sa inteleaga acest lucru si sa se gandeasca in momentul in care isi inscriu copii la tenis.Avand in vedere piedicile care se pun tenisului de masa,din septembrie doresc sa imi continui activitatea la catedra( sau in strainatate),punand PUNCT acestui sport.

de Horia Mărieș la 2 aprilie 2014 - 09:26

Cred ca lumea se agită in jurul tenisului de masă fiindcă 99% dintre careieni apreciază aportul deosebit adus la dezvoltarea acestui sport in oras, in ciuda tuturor dificultăților, adusă de prof. Mircea Podoabă Jr.
Vă rog eu, domnule prof. Mircea Podoabă Jr., care am fost onorat să-i cunosc și să joc handbal împreună cu Mircea Podoabă Sr. si cu Puiu Grigore Podoabă, să mai meditați asupra hotărârii enunțate mai sus „punând PUNCT acestui sport”. Niciodată să nu spui niciodată. Careienii și întreaga lume sportivă vor avea numai de pierdut. Continuarea carierei de antrenor in străinătate poate fi o soluție avantajoasă până când se mai liniștestc lucrurile (ambițiile politice) în Carei. Apoi, poate că va fi ceva mai bine și cei devotați muncii lor își vor putea face treaba linistiți până și în Carei. Eu unul, încă mai sper că așa se vor întâmpla lucrurile.

de everestul la 2 aprilie 2014 - 09:51

cei doi primari au urcat deja pe cel mai inalt morman de mizerie umana al carui emanati sunt!
ce conteaza pentru ei un antrenor ca si mircea si copii care practica sportul?
dorinta nu ajunge pt ca cei doi vampiri ce traiesc din sangele si darile careienilor sa revina la sentimente mai bune.
cu siguranta insa istoria cosurilor de gunoi va fi fericita sa ii adaposteasca.

de podoba mircea la 2 aprilie 2014 - 12:59

Eu sunt constient ,ca din cauza „politicului ” s-a ajuns aici !!! Ce ar fi ,ca de maine,si eu sa fac selectie pe criterii politice ??????? Dari Helga intr-o parte,Mudure Marcel in alta parte, Balaj Robert si Csokor Patrik iar in alta parte !!!! Si fiecare partid politic sa sponsorizeze pe acei copii a caror parinti sunt inscrisi in partidul respectiv !!!!!! Ar fi corect ?????????/

de podoba mircea la 2 aprilie 2014 - 13:03

Iar in final doresc ca presa,din acest moment sa nu mai publice nici un rezultat de-al echipei de tenis de masa si nici problemele de care ne confruntam in cadrul sectiei !!!!!! a fost ultimul comentariu de-al meu !!!!!

Lasati un comentariu