TNL Satu Mare a sărbătorit Ora Pământului

• publicat la: 30 martie 2014
TNL  Satu Mare a sărbătorit Ora Pământului

Planeta noastră a avut parte sâmbătă seara de un moment de respiro, a fost vorba de 60 de minute în care peste tot în lume a fost celebrată ORA PĂMÂNTULUI.

În România, ca şi în alte peste 150  ţări de pe Glob, au fost stinse la ora 20.30, în mod simbolic, luminile în toate instituţiile publice. Totul pentru a încuraja reducerea consumului de energie.

Cu această ocazie,Organizaţia de Tineret a Partidului Naţional Liberal, în frunte cu preşedintele TNL Satu Mare, Gheorge Rişcău şi preşedintele TNL pe municipiu, Robert Laszlo alături de peste o sută de tineri din toate organizaţiile din judeţ au organizat un marş până pe bulevardul Coposu purtănd fiecare câte o făclie în mână, alăturându-se   Asociaţiei ACT 4U, care a organizat o serie de programe artistice cu ocazia evenimentului „Ora Pământului”.

Alături de tinerii liberali a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef. „Este foarte important acest moment atât pentru noi cât și pentru natură, care dă semne că este supărată pe noi,astfel ca  trebuie să ne gândim la mai multe acțiuni concrete pentru ameliorarea starii mediul înconjurător”, a declarat Adrian Ştef.

Lasati un comentariu