Ziua Greciei marcată la Carei

• publicat la: 26 martie 2014
Ziua Greciei marcată  la Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul denumit ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR MEMBRE U.E.,care are ca scop cunoașterea și promovarea culturii și tradiţiilor din țările membre ale Uniunii Europene.

Proiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei  Naționale a fiecărui stat membru al U.E. Astfel în ziua sărbătoririi zilei statului respectiv vor avea loc expoziții de fotografie, prezentarea unui scurt film documentar despre țară,cultură, tradiție, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și  obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi.

Cu  ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Grecia din data  de  25 martie, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat o expoziție de fotografie care cuprinde 23imagini despre oameni, obiceiuri, peisaje  și clădiri din Republica Grecia. Expoziția se găsește în Sala Cavalerilor aCasteluluiKárolyi din Carei și  poate fi vizitată timp de o săptămână.

Lasati un comentariu