2 şoferi fără permis prinşi de poliţiştii rutieri din Carei

• publicat la: 10 aprilie 2014
2 şoferi fără permis prinşi de poliţiştii rutieri din Carei

       În cursul zilei de ieri poliţiştii rutieri din Carei au identificat 2 conducători auto care conduceau autoturisme deşi nu posedau permis de conducere.

  Viorel D, de 32 de ani, a fost depistat pe raza localităţii Berveni conducând autoturismul marca Dacia , auto care era tractat de un tractor înregistrat condus de un bărbat care poseda permis de conducere corespunzător categorie de auto pe care o conducea.În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, bărbatul care conducea  nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Pe raza municipiului Carei a fost oprit în trafic un conducător auto în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism marca Opel înmatriculat în Franţa ,  din investigaţiile efectuate s-a stabilit că nu deţine permis de conducere de nici o categorie.

Acum pe numele celor 2 au fost întocmite dosare penale conform art. 335 , al . 1 Cod Penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui auto fără a poseda permis de conducere .

comentarii

de Ocean la 10 aprilie 2014 - 15:45

Acesti nesimtiti merita sa fie trasi la raspundere.sa se joace cu viata lor nesintiti. Nu cu ce a participantilor la trafic.La puscarie cu voi.

de Munte la 26 iulie 2014 - 00:46

Mai Ocean ii fi tu un pui de garcea? Daca da sa iti moara familia, facem un chef pt fiecare militian mort!

Lasati un comentariu