Atenţie careieni ! La ce folos un card dacă bancomatul de la supermarket e defect ?

• publicat la: 28 aprilie 2014
Atenţie careieni ! La ce folos un card dacă bancomatul de la supermarket e defect ?

Cel mai important centru comercial din centrul municipiului Carei este văduvit de prezenţa unui ATM funcţional.Teoretic,acesta este amplasat in  stânga intrării în supermarket doar că de funcţionat…..nu prea funcţionează.

Situatia a fost semnalată de mai mulţi cititori care sunt deranjaţi de faptul că nu isi pot folosi banii de pe card pentru cumpărăturile la punctele comerciale din incinta Kaufland Carei.Ai bani pe card şi de fapt nu îi poti folosi dacă vrei să cumperi dulciuri sau meniul zilei în incinta centrului comercial.

Ni se pun   mereu pe  tapet situaţii si statistici care arată avantajele plăţii salariilor prin cardurile de salarii ,metodă preluată din lumea  occidentală si de peste ocean dar tocmai una din băncile din România care are un acţionariat austriac in proportie de 93,57% la 31 martie 2014,nu reuşeşte să aibă un bancomat funcţional în centrul oraşului Carei.

Careienii stiu că nu este o situatie izolată, deoarece persistă de cel putin 1 an si jumătate.Din păcate,angajatele de la biroul de informatii sunt cele  care ascultă nemultumirile clientilor  şi postează apoi o filă de hârtie pe care scrie DEFECT Temporar,anunţând  între timp şi  unitatea bancară .

Solicităm băncii care a primit  posibilitatea de a-si amplasa bancomatul intr-un spatiu comercial cu trafic intens să isi respecte clientii care doresc  să folosească încă serviciile  pentru care a optat.

Există intelegere in ce priveste o defectiune ,fie ea si periodică,să zicem  trimestriala dar când ele devin mai frecvente si creeaza neplaceri clientilor…..

 

 

redactia

comentarii

de Bancomatu' la 4 mai 2014 - 18:48

Eu as intreba la ce folos un bancomat la un supermarket care la case are aparate POS? Deci, te duci la supermarket cu cardul si nu platesti direct cu el la casa, ci scoti bani de la bancomat sa platesti in numerar. Este corect. Trebuie sprijinit si sistemul bancar cu niste comisioane de retragere numerar.

de cumparator la 4 mai 2014 - 19:22

ce folos magazinele din incinta kaufland daca nu se pot scoate bani de la bancomat??? orice supermarket care se respecta are un bancomat FUNCTIONAL!!
la ce bun atunci patiseria si meniul zilei daca nu putem sa scoatem bani ca sa platim?

Lasati un comentariu