Bronz la TipsArena Linz pentru fetele lui Podoba ce au concurat pentru ACS Dumbrăviţa

• publicat la: 21 aprilie 2014
Bronz la TipsArena Linz pentru fetele lui Podoba ce au concurat pentru  ACS Dumbrăviţa

Fidel promisiunii făcute,de a nu mai concura pentru  municipiul Carei ( vezi aici) până când nu va fi susţinut în mod decent şi în concordanţă cu rezultatele si numărul de copii de la Clubul TAPO,antrenorul Mircea Podoba a participat la Open-ul Austriei  sub culorile clubului ACS Dumbrăviţa din judeţul Timiş  a cărui echipă  de tenis de masă-fete evoluează în Superliga naţională.

Poboba continuă astfel  şirul participărilor la competiţii interne si externe cu speranţele de aur ale tenisului de masă careian  al cărui părinte este.Incearcă in acest fel să  introducă tinerele sale sportive  in atmosfera marilor competiţii pentru care le şi pregăteşte.

Cea de-a 14 editie a Open-ului din Austria s-a desfăşurat în perioada 18-21 aprilie 2014 în localitatea Linz,la TipsArena.

La start s-au aliniat  nu mai puţin de 64 de echipe provenind din 25 de ţări : Algeria,Austria, Belarus,Bulgaria,Danemarca, Franta, Germania, România , Anglia, Ungaria, Italia,Luxemburg,Republica Moldova, Olanda,Norvegia, Polonia, Portugalia,Rusia,San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveţia,Cehia.

La categoria lor de vârstă,echipa formată din Dari Helga şi Keresztesi Kitti s-a clasat pe un frumos loc III,obţinând astfel medalia de bronz. O performanţă deosebită  pentru tinerele eleve ale lui Mircea Podoba.

Fetele din Carei impreuna cu lotul de la ACS Dumbravita si antrenoarea Huszar

Fiecare club a venit cu sportivi bine antrenaţi,cu gândul doar la competiţia sportivă, fără grija costurilor participării sau a echipamentului de joc.

La nivel de municipiu Carei,sportul tenis de masă ce a fost înfiinţat inainte de anul 2000 de antrenorul Mircea Podoba este ignorat  şi pus la colţ.

Deşi are aprobat de Consilul Local Carei, din 2010, un post de instructor sportiv care să susţină intensa activitate de la Clubul TAPO,nici până in ziua de azi, 21 aprilie 2014, nu a fost pusă in aplicare.

La fel ca altă hotărâre a Consiliului Local prin care era aprobată executarea lucrării de izolare termică a clădirii unde funcţionează sala de antrenament.Şi toate acestea în conditiile în care alte cluburi sportive din oraş dispun  de plata transportului şi a cheltuielilor de deplasare la toate competiţiile unde se înscriu. Discriminarea practicată de executivul careian  în alte domenii  îşi face apariţia şi în sport,o  activitate recretativă  care adună foarte mulţi copii talentaţi,unii dintre ei viitori performeri care ar putea face cinste Careiului.

Cele două sportive medaliate cu bronz la o competiţie de asemenea anvergură ca 14 TH AUSTRIAN SPARKASSE YOUTH CHAMPIONSHIPS 2014  ar fi putut evolua fără nici un fel de probleme din partea Clubului Elevilor TAPO CAREI,judetul Satu Mare.Cine doreşte să îngroape tenisul de masă careiean de performanţă ?

Daniela Ciută

comentarii

de Tiberiu Vanca la 22 aprilie 2014 - 15:35

Mândrie pentru Dumbrăviţenii din Județul Timiş care şi-au cumpărat onoarea sportivă din transpiraţia copiilor careieni şi osârdia lui Mircea Podoba,iubitor de mişcare şi cu totul special dedicat instruirii copiilor în ale mişcării şi performanţei.
Ruşine edililor careieni, îl numesc pe Kovács Eugen şi gruparea UDMR-istă ce taie şi spânzură în Consiliul Local. S-au scăpat nătângii să-i aprobe lui Mircea Podoba stipendierea unui instructor sportiv, şi după ce a ieşit hotărârea de consiliu s-au îmbrăţişat şi s-au pupat, socotind că n-are nici un rost să o şi respecte.
Nu cheltuiesc pentru mândria şi onoarea oraşului dar în schimb îl plătesc fără muncă pe Boroș Erno, scuipătorul de serviciu al primarului, cel năimit să defăimeze etnia română cu condeiul lui otrăvit.
Felicitări Dari Helga şi Keresztesi Kitti pentru bronzul dobândit la o întâlnire de talie mondială. Rezultatul obţinut în Austria ne spune că veți mai creşte în măiestrie sportivă şi veți aduce şi medalii de alte culori, odată pentru România şi a doua oară pentru comunitatea „Cucuieţii din Deal”, pentru că Careiul nu le vrea. Banda UDMR-istă careiană n-are nevoie de laurii pe care puterile voastre mici pot să-l aducă.
Dar cu puţină răbdare veți asista atât voi copiii Careiului nesusţinuţi de administraţia UDMR-istă, cât şi părinţii la curățirea vârfului de la Primărie. Nu va dura mult şi Kovács Eugen va fi pensionat pentru trei ani din orice demnitate publică, şi poate atunci careienii vor opta pentru o echipă credibilă.
Felicitări Mircea Podoba! Va veni, sunt sigur, şi vremea Domniei Tale.

de horty la 22 aprilie 2014 - 20:26

Hat ti magyarok a vezetosegbol nem Podobaval basztok ki,hanem a 2 magyar leanykakal amekek olyan ugyesek.De vajon a Kitty es Helga szulleji fogja meg valasztani ezentul is az RMDSZt ? Gratulalonk a lanyoknak es a polgarmesternek !

de invata la 22 aprilie 2014 - 23:23

ciuta, invata sa scrii ungureste inainte sa pretinzi ca un ungur este nemultumit de sprijinul financiar pentru podoba. asta asa ca sa nu ii consideri mai prosti decat sunt pe careienii care inca mai au curajul sa va citeasa articolele din troaca asta de poerci.

de invata la 22 aprilie 2014 - 23:33

pentru ce militeaza acest portal de stiri? cum sa crezi ca oamenii care posteaza articole si comentarii la articolele postate de ei se semneaza cu horty si pozeaza in oameni corecti? cata frustrare sa ai in tine ciuta cata ura impotriva ungurilor? cata parsivitate sa ai in tine ca sa atati roman contra ungur doar pentru ca asa e directiva de la cei din fruntea partidului perfect liberal? la ce te ajuta daca cele 2 etnii se cearta, nu se inteleg, intr-un oras mic, linistit si de kakat cum e careiul? de ce trebuie sa asistam zilnic la articole si comentarii ale celor din redactie in care colcaie ura impotriva ungurilor. stiu, veti spune ca voi nu atacati ungurii, ci doar anumiti unguri. stiu deja replicile voastre obosite, de scoala antenisto voiculesciana. sunt curios daca niste oameni care repeta obsesiv cuvintele horty, ip, traznea, si alte cuvinte de natura sa invrajbeasa romani si unguri au rusine. nu au, e clar ca mascareala va continua, comentariile care deranjeaza vor fi sterse, totul se continua superb in aceasta urbe frumoasa, dar locuita.

de invata la 22 aprilie 2014 - 23:42

ps ce am scris mai sus despre ciuta e valabil si in directia aialalta. boros, ce pm de treaba e sa vorbesti de autonomie? cum? suntem o alta generatie acum, nu ne intereseaza conflicte voastre ciutisto-borosiene, dinozaurilor. suntem multi tineri romani, unguri, chiar nu conteaza ce, si ne intelegem bine. in zadar incercati sa fiti antonescii sau hortzii de acum cateva decenii. doar un mic procent de extremisti va imbratisa ideile voastre extremiste, absolutiste, in care natiunea X este buricul pamantului, iar cealalta e venita din asia sau din turcia. in zadar ciuta, in zadar daniela, in zadar emil, in zadar boros, in zadar idiotilor de la nagykaroly es videke, in zadar antena 3. suntem intr-o epoca a diplomatiei, voi vreti un razboi intr-o epoca in care asta nu mai e posibil. ati intarziat, trebuie sa mergeti inapoi vreo 50-80 de ani ca sa va simtiti bine, sa fiti in elementul vostru. natiunile romana si maghiara au din pacate printre multe calitati si o slabiciune. sunt foarte influentabile. voi stiti asta, o stiti bine. frati romani, frati unguri, nu luati in seama extremistii, conlucrati in continuare spre binele vostru, al familiilor voastre, nu bagati in seama oameni ca ciuta si boros, ei sunt elemente distructive intr-o societate, si vor fi marginalizate treptat, pana vor alege un nou mediu, unul cocalaristo-securist, care le convine. dar asta nu se va intampla in carei, vor trebui sa ia trenul si sa plece. cu bilet dus, dar far’ de intors.

de invatat la 23 aprilie 2014 - 06:42

da mare suparare aveti ca domnu ciuta isi plateste darile si are aceiasi firma de peste 20 de ani si da de lucru la maghiarii din oras si inca cu carte de munca nu cum face jeno care ascunde oamenii in depozit cand vine ITM in control…..mare suparare ca putem citi cum sifoneaza udmr carei banii orasului si isi face sediu pe banii orasului si face protocol de 15 martie la 150 de persoane pe banii orasului da cand e ziua nationala se face ca uita cei doi primari udmr….extremistii de la primarie sunt deranjati de adevar si incearca sa faca reclama pe buletindecarei la boros komunistu platit din bani publici de PONTA … primaru plateste salarii la muncitorii din maghita si satmar si careienii stau in somaj ca pe el nu intereseaza careienii ci numai buzunaru….de unde are baiatu lu primar atatea case pe nume si terenuri ca acum a terminat facultatea?

de istvan la 23 aprilie 2014 - 06:51

bine mircea podoba si tot asa mai departe ca tare bine la arati la fotbalistii sefi ca nu sunt in stare de rezultate asa ca tine!!!!
tot orasu te cunoaste si te apreciaza si stie pe cine deranjezi din primarie!!!
fotbalistu cel ratat e invidios pe rezultate!
nu stie sa fie nici fair play si nici socru mic!

de invatat la 23 aprilie 2014 - 06:52

doamna de la buletin stie sa scrie si scrie bine si ez a baj
/se baj ca fufa de fotbalist stie sa suge..si suge bine tot ce prinde

de calauza la 23 aprilie 2014 - 06:58

cand mai facem una lata la ponyvas baratok?
sa nu spuneti ca scoateti la vanzare afacerea de unde traim si amu ase binye….faine fetitele si trabucele…

de careian la 23 aprilie 2014 - 07:32

Alianta PSD UDMR de la CAREI da roade.Cei doi primari UDMR au pus tunurile pe antrenorul Mircea care nu e de la ei si nici nu este interesat de politica ci numai de sport si mai ales antrenat copii spre performanta.Sustinerea vine si de la Palatul Copiilor Satu Mare care nici el nu deconteaza pentru antrenorul Mircea deplasarile la concursuri.
Presiunea la care e supus Mircea are ca scop distrugerea a tot ce e bun si normal intr-un oras adica pregatirea tinerilor pentru o viata sanatoasa cu o gandire sanatoasa lucru de care nu ete nevoie in dictatura UDMR sub care traieste orasul CAREI.Toti trebuie sa taca si sa faca ce se dicteaza de la primarie si toti trtebuie sa plateasca impozite si sa laude orice fac cei doi primari UDMR.Scenariul e deja cunoscut pentru tot ce tine de UDMR.Dupa cum spunea si cineva inainte,pana si locuitorii orasului sunt sacrificati pentru visele lor de marire adica se ofera locuri de munca mai ales pentru bihoreni si satmareni cu care au legaturi de colaborare cei doi primari.
Situatia din sportul careian e mai mult decat perversa.Fie ca ne place sau nu vedem cum tot ce este romanesc este discreditat de catre primarie si incercat a se distruge prin nesustinere indiferent de rezultat.Vezi cazul antrenoarei de baschet Florentina care din 1999 are grupe de sute de elevi si de care inca nu se stie in primaria care nu a inclus aceasta activitate la nici o gala a sportului care are loc anual in ianuarie.
Antrenorul Mircea Podoba are ghinionul ca nu stie sa faca sluj si nici nu este interesat de asa ceva.Pentru el vorbesc doar rezultatele!
Primarii cu ce rezultate se lauda pe plan profesional?
Ce au realizat in viata inainte de a veni la primarie?

de coriolan la 23 aprilie 2014 - 09:16

@de invata! D-le, mare poznas esti! Rau ai reusit sa incurci borcanele, da’ rau de tot! Adica:daca in cele spuse de mataluta, schimbi numele lui Ciuta , cu a lui Kovacs, cuvintele spuse de domnia ta au semnificatie!

de coriolan la 23 aprilie 2014 - 09:19

@de invata!Apropo’s! Postarea in limba maghiara nu face altceva decat sa spuna ceva ce este adevarat!…..

de hai careiu la 23 aprilie 2014 - 10:01

nici ungurii din carei nu o duc mai bine decat romanii de rand si au inceput sa vada adevarata fata presedintelui lor.
locuri demunca pt straini si nu pt careieni e sloganul primarilor udemeristi din carei!
bani pt prieteni si pt firmele de interes si nu pt careieni!
distrug si sportul si viitorul copiilor din carei daca trebuie si serveste la unflarea buzunarului lor!
totul pt copii lor si nimic pt careieni indiferent daca sunt romani sau maghiari sau svabi sau…!
copii lor au masini la scara si case si terenuri in proprietate nu se stie din ce bani daca taticul are retinere pe salarul de primar iar din anii lucrati nu se adauna averi.
tinerii careieni sunt obligati sa plece in alte orase pt locuri de munca pt ca primarul nu angajeaza decat pe familie in primarie si pe prieteni ca si sotul pensionar al consilierei udmr iar tinarul specialist in arboricultura nu a fost acceptat pt ca …era prea pregatit …si nu trebuie asemenea oameni la primaria carei!
Curtea de Conturi verifica pe cei care nu sunt apropiati si lingai primarului iar pe cei care incaseaza un salar din bani publici si nu vin la servici cu anii se face ca nu ii vede!
interesu poarta fesu!

de horty la 23 aprilie 2014 - 13:09

Hej baratok. Podobanal a teremben 200 gyerekbol,150 gyerek magyar.Tugyatok? Ezeknek a gyerekeknek nem csak a szulok,hanem az egesz csalagyuk elenetek fognak szavazni.Agya a JO ISTEN hogy indujon egy valaki a valasztasokon aki normalis,mert lotek nektek!

de ANDREI la 23 aprilie 2014 - 14:02

UN PRIMAR CU RETINERE PE SALAR PENTRU DATORII DECIDE INGROPAREA TENISULUI DE MASA DIN CAREI.
PRIMARUL ESTRE SI PRESEDINTE LA UDMR CAREI SI ISI BATE JOC DE SUTE DE COPII AI CAREIENILOR LA FEL CA SI DE PARINTII LOR!
FELICITARI ANTRENORULUI PODOBA PENTRU REZULTATE!

de opinie la 23 aprilie 2014 - 14:04

daca era domnu ciuta la conducere avea careiu deja echipa in superliga si domnu podoba se putea ocupa numai de antrenamente darr acum trebuie sa bata la toate usile pentru un ajutor de deplasare la concursuri.

de jobik la 23 aprilie 2014 - 14:05

Magyar vagyok,dar ez tulzas ce face cei 2 polgarmeIster cu copiii maghiari din Nagykaroly.En am sa trimit asta la parlamentul Ungariei sa vada si ei miljen komunistak vanak neg itten.Hamarosan.

de adevarul la 23 aprilie 2014 - 14:37

pana la urma tot iese la iveala adevarul!!!!
tot orasul stie cine este acest primar si cum a trait de cand a venit in carei si ce face si cum face impotriva careienilor si se gandeste numal la buzunarul sau si al familiei ca prima data pe ginerele sau a angajat la primarie si acum mai plateste si pe consilierul care scrie la ziarul maghiar dar la antrenorul de tenis nu da 700 de lei pe luna pentru ca sa se poata ocupa de mai multi copii!!!
domnu ciuta ajuta pe toata lumea si are angajati maghiari si le face carte de munca dar primarul numai pe cei din familia lui ajuta si mai are si taiat salarul pentru ca nu a platit inca datoriile.
orasul carei nu are nevoie de datornici care vin ca sa isi faca bani pe spinarea orasului .orasul carei are nevoie de oameni ca ciuta care au ce sa arate si cu ce sa se laude ca au facut pe munca lor si nu cu spaga si servici la primarie!
felicitari pentru fetele si pentru mircsuka!

de vito la 23 aprilie 2014 - 15:04

Mai jobik! ce esti tu? un analfabet, asta esti

de bunko la 23 aprilie 2014 - 15:23

nu luati titlul de analfabeta de la fotbalistul ca se supara si iar cheltuie banii orasului pe bilete la baru de pe plaja de la cancun si iar ne arata pe facebook pozele cu pantalonii scurti si celulita iubitei

de jobik la 23 aprilie 2014 - 19:29

Catre”vito”. Nu cred ca ar fi cazul sa concuram la cultura generala,sau in orice domeniu ori limbi straine.Modul meu de exprimare il aleg eu in functie de valoarea celor cu care discut .

de Ocean la 24 aprilie 2014 - 00:19

Bravo Jobik. Corect ai zis. Cui nu ii convine sa stea acasa.

de romanul la 24 aprilie 2014 - 06:54

daca era domnu ciuta la conducere avea careiu deja echipa in superliga si domnu podoba se putea ocupa numai de antrenamente darr acum trebuie sa bata la toate usile pentru un ajutor de deplasare la concursuri. dar nu este si nu va fii eventual daca iankulesti devine comuna din greseala

de joltica la 24 aprilie 2014 - 07:13

cum sa devina ianculesti comuna ca atunci noi unde mai pescuim si de unde luam padure si pasune pe care sa o aram si sa o trecem pe alt proprietar?

de eror la 24 aprilie 2014 - 19:25

bravo fetele!
fortza CAREIU!!!!
ghnionu vostru ca antrenoru vostru are un socru rautacios si invidios !

de anca la 25 aprilie 2014 - 07:05

felicitari helga si kitty!

de sever la 25 aprilie 2014 - 20:28

bine lucrat mircea!
fetele merita toate felicitarile!

de Barna la 27 aprilie 2014 - 11:34

In acest oras traiesc si romani si maghiari si ce a ramas din svabi dupa maghiarizare.Toti acestia platesc impozitele la oras si toti au dreptul sa fie ajutati cand fac activitati.Cum se poate ca tocmai primarul orasului sa trateze in mod diferit locuitorii orasului? Daca inca nu a aflat cum trebuie sa se poarte un primar atunci trebuie sa scrieti la Prefect si la Guvern ca sa aratati care este situatia din Carei.Daca Guvernul plateste salar pentru primar atunci tot el trebuie sa ia si masuri cand acesta are atitudine potrivita SI FACE DIFERENTA INTRE CETATENII ORASULUI.

de efryv la 27 aprilie 2014 - 20:56

Prea multe s-au adunat in jurul tenisului de masa si al conducerii orasului.Nesimtire totala din partea celor doi primari ca nu au nici o reactie in urma promisiunilor facute de-a lungul anilor, clubului Tapo.Cum nu le este rusine sa ignore copiii orasului,cei care reprezinta Careiul in toata tara si chiar prin Europa,avand in vedere ca pana in prezent,anul acesta d-ul Mircea a participat in Budapesta,Linz,iar in 3 saptamani urmeaza Zagreb si Praga.

de magyar la 27 aprilie 2014 - 21:12

sunt rusinat ca sunt tot magyar ca si cei doi primari!!
nu toti suntem ca si ei si nu toti vrem sa distrugem viitorul la tineri care joaca sport si care nu vor sa linge la cei doi primari!!!

de jobik la 28 aprilie 2014 - 07:38

Ez igy van,magyar ! Dar vor ajunge ei la mina lui Podoba .

de pasarica la 28 aprilie 2014 - 13:24

Daca stie cineva ce rezultate au obtinut fetele la Finala Campionatului National Individual de la Bistrita care a avut loc in 25-27 Apr.?

de rusinica........ la 8 mai 2014 - 07:46

Chiar acest oras nu poate intretine o echipa de tenis de masa la un nivel de divizie nationala,daca fotbalul tot nu a reusit,de ce sa nu fim reprezentati la nivel national de un sport nobil ? La domnul Gatu si Stefan Birtalan i s-a promis echipa de div.B la handbal! Ce s-a realizat in decursul a 2 ani ? D-ul Podoba Mircea are pregatiti sportivi(conform rezultatelor). Dar nu es doreste din partea primariei(in special a lui Keizer)

de orasan la 8 mai 2014 - 07:56

promaria promite ca nu o doare gura da cine sa mai creada minciunile lor gogonate..gogomanii…acum se pregatesc de alt memorial dohan ca e iar campanie si iar pot sa scoata bani din primarie pe facturi de protocol….ca la centenarul vida au scos dalele de la monument pe cand au sosit invitatii …primaria nu doreste sa aiba in oras sporturi unde sa mearga multi tineri romani si sustine numai 2 cluburi unde se vorbeste ungureste…..sa nu se faca de rusine fotbalistu ca a ratat si ingropat sportu de cand este la primarie…

de efryv la 8 mai 2014 - 12:33

si in sala de ping-pong se vorbeste 90% ungureste , si tot ignorat este d-lu mircea si copii a caror parinti sint si voteaza cu udmr.

de pistike la 8 mai 2014 - 13:12

sigur nu mai votam udmr e mai mult ca sigur pentru ca numai pentru lajos si jeno este partidul si pentru istvan si levente si boros sau gabika care primesc banii cu lopata si noi nu avem nicii loc de munca sau numai la negru..!
pt npua nu se gasestenimik de lucru la carei si aduce muncitorii din marghita; stim ca au aruncat afara pe profesorul visnyai pt ca nu au putut sa faca sa tace la el si acum dau posturile la pesedisti si la nevestele lor ca sa pune la judet o vorba bune la ei si sa scape de dosarele de coruptie pentru traficul de tot felul!

de efryv la 9 iunie 2014 - 11:42

Din cate stiu, echipa de fete de tenis de masa din Dumbravita-TM a castigat campionatul National pe echipe.O echipa sustinuta de o comuna din Timis !Felicitari consiliul local din Dumbravita pentru eforturile pe care le face pentru a sustine aceasta echipa in elita tenisului de masa romanesc,cu posibilitatea de a participa in Cupele Europene.

de statele unite la 13 iunie 2014 - 12:44

Alt articol! Nu prea inteleg cum pot sa reprezinte fetele din Carei ,echipa din Timis ? Probabil pentru reclama fac orice!

de horty la 14 iunie 2014 - 20:34

Stiti cat costa un minut reclama in Linz Arena pe ecranul principal ? Langa numele fetelor a fost trecut permanent Dumbravita-Timisoara,de vreo 20 de ori zilnic! Pentru noi era mai acceptabil Carei(ROU).

Lasati un comentariu