Careieanul Sebastian Prem desemnat cel mai bun la Grafică – Design 3D,la MecArt 2014

• publicat la: 13 aprilie 2014
Careieanul  Sebastian Prem desemnat cel mai bun la Grafică – Design 3D,la MecArt 2014

Universitatea Politehnic[ din Timisoara a devenit, pentru trei zile, universitatea elevilor. Aproape 1000 de elevi din 20 dejudete din tara au fost selectați sa participe la un proiect care le deschide portile invatamantului universitar.Concursul s-a desfășurat în perioada 28-30 Martie pe următoarele secțiuni: Desen/Pictură, Grafică 3D, Creativitate, Roboți Mobili, Fotografie.

Din cadrul Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” Carei au participat  un număr de patru elevi din clasa a XII-a D, pregătiți de prof.Bontea Timea.  Dintre cei patru: Chis Cristian, Prem Arnold Sebastian, Andrei Măran  și Ciprian Suciu, s-au calificat in  finală  doar primii doi (din motive organizatorice).

Pe parcursul  celor trei zile s-au desfășurat probele in concursurile pe sectiuni: la matematică, chimie si la aptitudini in domeniul mecanic si mecatronic.

Elevii participanţi au avut ocazia să cunoască mediul universitar tehnic timişorean, precum şi oferta de studii a Politehnicii.

De asemenea si-au testat cunoştinţele în domeniile de interes şi au luat contact cu studenţii  poliehnişti. Au văzut totodată si aspectele  vietii de student.

Cei mai buni elevi si-au primit răsplata duminică, la festivitatea de premiere care a avut loc în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Potrivit datelor oferite de prof.Elena Coşarcă,director adjunct,la secțiunea Grafică – Design 3D, Premiul I a fost obținut de careieanul Arnold Sebastian Prem.Menţiunea a revenit tot unui elev al Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu” Carei şi anume Cristian   Chiş .

redacţia

Lasati un comentariu