Mesaj de Paşti din partea PNL Carei

• publicat la: 18 aprilie 2014
Mesaj de Paşti din partea PNL Carei

Fie ca Spiritul Sfânt al Sărbătorilor de Paşte să vă lumineze sufletele şi casele !

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ocrotească !

Sărbători Fericite !

Hristos a Inviat !

 

Organizaţia PNL Carei

Preşedinte Ilie Ciută

 

comentarii

de Ocean la 18 aprilie 2014 - 16:00

De multa sanatate si bucurie, sa aiba parte toti locuitorii mun Carei. Multumim organizatiei PNL. Carei. Pentru felicitarea trimisa de ei in cutia postala, se vede ca totusi cineva nu ne uita, speram ca peste doi ani Ilie Ciuta sa se semneze” Primar”. Sarbatori fericite va doresc.

de curios la 18 aprilie 2014 - 20:46

Amin! Asa asa fie!

de caraianu la 19 aprilie 2014 - 09:51

Doamne ajuta sa iti fie gura aurita oceane!
avem nevoie si de un primar al careienilor care sa tine cu careienii si sa ii bage pe toti in seama nu numai pe cei din udmr si si acolo numai grupul de interese!
avem nevoie de un primar care sa tina cu careienii si sa ii pese de ei si de viata lor nu numai de a stainilor adusi la munca din marghita ca sa faca bani frumosi cei de la udmr bihor!
domnu ciuta are angajati la care le face carte de munca si le p[lateste asigurarile si lucreaza cu firme din carei nu aduce pentru lucrari muncitori din marghita si satumare si capleni si alte sate care nu tin de oras!
primaru jeno umbla numai pe la biserici la sarbatori ca stie ca acolo oamenii sunt credincioasi si nu vor face scandal ca in oras nu are curaj sa iasa asa cum nu a iesit nici la zilele orasului in fata primariei ca in alti ani!
primaru se baga pe la biserici in locurile oamenilor si daca nu isi face cruce doar sa iasa in fata ca asa crede ca primeste simpatie dar pe la spate ia pamantul de la oameni ca sea le dea la cei care aduc pentru el bani in campanie si acum cum va incepe campanioa a inceput iar cu furturile de la romani ca sa dea la roli pamant!
poti sa stai si in altar jeno ca tot un pacatos esti si tot nu esti drag careienilor pe care ii furi cu nerusinare!
unde sunt banii pe pavajele din proiect si nu cele puse prin oras in batjocura/?
unde sunt miliardele date pe lucrartea de la monument??? nu in buzunarele muncitorilor din carei/
si nici firma de paza de la castel nu e de nasu careienilor ci a adus un cetatean maghiar din oradea …poti sa intri in ce biserica romaneasca vrei ca tot un coldus ramai si tot stiu careienii ce hram porti si ca ai salaru taiat si ca ai luat pamanturile si salariile de la careini ca sa dai la straini!
sau poate si ai lui sunt satui de jeno si lajos doi birjari ce nu stiu sa vorbeasdca nici cu angajatii din primarie si numai injura la ei.
sa aveti sarbatori fericite si sa mai lasati in pace credinciosii sa se bucure de sarbatori in pace !!!

de Pavel la 20 aprilie 2014 - 11:36

Hristos a Inviat si Sarbatori Fericite tuturor!
Multumim pentru urari domnului presedinte Ciuta si ii dorim putere si sanatate sa mearga mai departe si sa nu mai lase nespuse afacerile primarilor care devalizeaza orasul!

de Gyula la 21 aprilie 2014 - 09:57

suntem satui de diktatura udmr din oras si de bani numai pt ei si pt popor raman datoriile pe care jeno face in numele orasului!
vrem schimbare si pe unul care am vazut ce a facut pt el fara ajutor si spaga cum fac altii!
vedem ce face domnul ciuta si stim ca inca nici macar o casa nu are primarul pana nu plateste datoriile la el ca multi oameni a lasat pe drum dupa ce a inchis fabricile si a luat mecedesu si comisioanele

Lasati un comentariu