Misteriosul consilier din Primăria Carei plătit din bani publici.Apariţie numai pe statul de plată

• publicat la: 11 aprilie 2014
Misteriosul consilier din Primăria Carei plătit din bani publici.Apariţie numai pe statul de plată

Atragem atenţia celor ce veghează  la buna gospodărire a banului public că în municipiul Carei,consilierul primarului,angajat din anul 2008,potrivit documentelor de la Primăria Carei,nu are un loc de muncă bine stabilit (un birou separat sau un loc într-un birou comun) în cadrul acestei instituţii,adică nu este de găsit niciunde şi nicicând.Niciunul dintre cei care îşi desfăşoară activitatea zilnic în Primărie nu s-a întâlnit cu  această persoană,angajată din 2008 la Primăria Carei cu normă întreagă dar şi ca redactor şef la ziarul de limbă maghiară din Carei.Cel mai ciudat aspect îl reprezintă faptul că nici persoana care îi face pontajul  nu ştie unde poate fi găsit.

Informarea corectă şi constantă a cititorilor Buletin de Carei cu  aspecte ale vieţii cotidiene careiene din toate domeniile dar în special dezvăluirile din  sfera administraţiei locale a atras se pare “mânia” edililor care au apelat din nou la serviciile   scribului   angajat ca şi consilier personal al primarului şi plătit lunar cu peste 2.000 de lei din bani publici,pe statul de plată al Primăriei Carei.Persoana în cauză este un fost absolvent a celebrei instituţii politice  de tristă amintire  Ştefan Gheorghiu.

Curios este faptul că în cei 5 ani de când este angajat în postul de consilier al primarului Kovacs,nimeni din Primărie nu l-a văzut pe  la serviciu  şi nici nu se cunoaşte care este locul de muncă propriu-zis,arealul  în care îşi desfăşoară activitatea pentru care este plătit din bani publici.O aură de mister pluteşte asupra acestui personaj desemnat ca şi  consilier personal al primarului.

Ing.Beko Tamas,citymanager municipiu Carei din anul 2008:” Nu ştiu să vă spun unde are biroul acest domn.Încă nu l-am văzut pe-aici din 2008.Nu ştiu cu ce se ocupă.”

Ing.Dorel Oprea,director al Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Carei,din 2008 :” Nu ştiu unde are biroul acest domn de care mă întrebaţi.Încă nu l-am văzut prin Primărie şi  sunt de ceva ani pe-aici.”

Sroth Clara,secretar juridic al Primăriei Carei :” Eu nu ştiu unde are biroul acest domn.Nu îl văd să vină pe aici.Întrebaţi la secretariat.Poate e cu domnul primar împreună în birou că alte birouri goale nu sunt.”

În încercarea de a-l găsi pentru o scurtă conversaţie,am intrat şi la secretariatul ce deserveşte birourile celor doi primari.Era de faţă  consiliera Venig Gabriella şi secretarul juridic Sroth Clara.

Angela Pap Csilla,secretara Primăriei Carei:” Nu ştiu să vă spun unde are biroul domnul de care mă întrebaţi.Eu nu îl văd să vină aici.Sincer,nu ştiu nimic despre el.”… şi toate  astea în condiţiile în care este persoana care face pontajul consilierilor primarului.

În lipsa de probe care să combată cele scrise  în www.buletindecarei.ro, consilierul   personal al primarului Kovacs,concomitent şi redactor şef la ziarul maghiar din Carei,a găsit de cuviinţă să brodeze şi să publice tot felul de şcenarii fanteziste,tipice, însuşite la instituţia  de învăţământ absolvită, în perioada de glorie a comunismului din România când cultul personalităţii  celui mai iubit conducător era la mare preţ.

În loc de supoziţii,aşteptăm cu interes publicarea în paginile aceluiaşi ziar situaţia financiară a celui ce permite ca un angajat al Primăriei Carei să încaseze din 2008,lunar,un salar generos,de peste 2.200 lei, şi totuşi să  nu fie cunoscut şi văzut de NICIUN angajat din Primăria Carei !

Desigur că nu este un capăt de ţară ca să bifezi  în foaia de pontaj ca fiind prezent,un apropiat sau un amic,chiar daca uneori se mai şi aburesc unii ochelari.

Cu acelaşi interes aşteptăm motivarea faptului că Primăria CAREI plăteşte unei firme de construcţii cu care are încheiat un contract pentru reamenajarea noii primării,lucrările la zi în condiţiile în care în contract este stipulat faptul că plata se va derula pe parcursul a 5 ani de zile iar pentru fiecare zi de întârziere la predarea lucrării finale se percepe  o penalizare de 0,2% din totalul lucrării dar  nu mai mult de 10% din valoarea ei,contract semnat de asemenea de primarul Kovacs.Careienii,mai ales contribuabilii,merită să  cunoască care este destinaţia dărilor plătite de ei !

Cititorii ar fi curioşi să afle şi nivelul de salarizare a funcţionarilor din Primăria Carei,informaţii pe care cu siguranţă le deţine un consilier personal al primarului.Potrivit informaţiilor noastre,salariul mediu al celor din aparatul propriu al primarului este echivalentul in lei  a  860 de euro.

Mulţi dintre cei care fac zilnic naveta către alte localităţi sau sunt şomeri în Carei,aşteaptă  o explicaţie plauzibilă pentru  aducerea muncitorilor din Marghita pentru lucrări  efectuate în municipiul Carei sau pentru încredinţarea serviciului de pază de la Castel unei firme din Oradea în condiţiile în care avem şi la nivel local firme de pază şi securitate sau muncitori pregătiţi în domeniul construcţiilor.

Pe măsură ce vom fi solicitaţi,vom oferi şi alte sugestii legate de subiecte ce pot fi abordate de consilierul personal al primarului municipiului Carei.

Daniela Ciută

comentarii

de FantomadinCastel la 11 aprilie 2014 - 15:58

¨Ing.Beko Tamas,citymanager municipiu Carei din anul 2008:” Nu ştiu să vă spun unde are biroul acest domn.Încă nu l-am văzut pe-aici din 2008.Nu ştiu cu ce se ocupă.”

Ing.Dorel Oprea,director al Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Carei,din 2008 :” Nu ştiu unde are biroul acest domn de care mă întrebaţi.Încă nu l-am văzut prin Primărie şi sunt de ceva ani pe-aici.”

Sroth Clara,secretar juridic al Primăriei Carei :” Eu nu ştiu unde are biroul acest domn.Nu îl văd să vină pe aici.Întrebaţi la secretariat.Poate e cu domnul primar împreună în birou că alte birouri goale nu sunt.”

În încercarea de a-l găsi pentru o scurtă conversaţie,am intrat şi la secretariatul ce deserveşte birourile celor doi primari.Era de faţă consiliera Venig Gabriella şi secretarul juridic Sroth Clara.

Angela Pap Csilla,secretara Primăriei Carei:” Nu ştiu să vă spun unde are biroul domnul de care mă întrebaţi.Eu nu îl văd să vină aici.Sincer,nu ştiu nimic despre el.”… şi toate astea în condiţiile în care este persoana care face pontajul consilierilor primarului.¨
Dar voi care nu vede n aude nu face pentru ce m..a d….lui, luati salar?
Si cam cit ?

de tulipanuuuu la 11 aprilie 2014 - 16:10

cu asa consilieri face jeno de ras pe noi totii!!!
noi trebe sa lucram la banda la fonix ca nu avem altundeva si daca avem scoala si pentru cei care scriu pentru el se da salar si daca nu mere la lucru!
sa ieie 20 de milioana numai daka semnezi la fluturas de salar si pentru noi ar fi bine!!!!

de danut la 11 aprilie 2014 - 16:31

IN CAREI SI PRIMARU SI VICELE SUNT DE LA UDMR DESI JUMATE DIN ORAS IS ROMANII ASA CA CONSILIERU TREBUIE SA SCRIE IMPOTRIVA ROMANILOR CA SA INTRE IN GRATIILE PRIMARILOR

de fantomas la 11 aprilie 2014 - 17:19

alou!
castelu?
sugativa banilor din carei care cumparati la primar masina din banii fundatiei de turism?
adica unii merg la servici zi de zi si tot de ei va luati?
da voi ce mama voastra ati facut si cum va permiteti sa cheltuiti banii orasului pentru ca sa luati masina la primar?
asa se promoveaza turismu la castelu din karoy cumparand masina la primar cu care se plimba numai familia lui si mai si face accident?
mama ei de logica ..

de rusinica........ la 11 aprilie 2014 - 20:42

Bine ca pe acest om poate sa-l angajeze primaria intr-un fel sau altul,dar o hotarare de consiliu local aprobata, nu poate fi aplicata pentru CS TAPO, cand s-a aprobat un post de instructor sportiv , pentru sutele de copii care practica tenisul de masa,stiind ca d-ul Mircea este de foarte multe ori plecat in deplasare la diverse competitii , iar copiii raman pe strazi,in loc sa sa practice sportul lor preferat ! RUSINICA….

de J Bond la 12 aprilie 2014 - 10:11

informator AVO…

de pompiliu la 13 aprilie 2014 - 07:40

inca mai sunt de platit favorurile din campania electorala a celor doi traseisti ajunsi azi sa conduca un oras de care isi bat joc.amandoi primarii au fost in 1996 la partidul noua democratie de nord vest iar apoi au trecut pe rand si la altele ajungand acum la udmr carei.
cum vede formatiunea udmr care functioneaza in ilegalitate pana nu se declara partid aceste derapaje de la normalitate?
au invatat de la colegii de alianta care au plimbat un om pe la formatiuni diferite pentru a isi face ei mendrele? uite ca tot se afla adevarul chiar si dupa atatia ani….

http://www.cotidianul.ro/tariceanu-vs-tariceanu-si-psd-vs-psd-235835/

de angajat la 13 aprilie 2014 - 21:01

pt noi condica se ridica dimineata la fix mai ales cand vine pe la servici keiser iar altii sem,neaza numai statul de plata si incaseaza salariul fara sa mai treaca pe la servici!!!
propun primarului sa ne acorde celor ce venim zilnic la servici un spor de periculositate si suportabilitate pt ce induram de la vice pt limbajul vulgar folosit si mai ales de inalta acustica!!!

de efryv la 13 aprilie 2014 - 21:50

Vicele este un porc de om,pentru ca in fata iti promite multe,este foarte popular,dupa care te sapa de nu te vezi.Nici cu scoala lui renumita de fotbal nu a reusit.Dar d-ul Podoba a demonstrat ca de 20 de ani conduce clubul tapo fara ajutorul nimanui ,dar are si rezultate deosebite.

de bine la 14 aprilie 2014 - 09:54

GUVERNUL PONTA PLATESTE LA CAREI SALARII MAI MARI CA ALE MINISTRILOR SAI?
CE FEL DE PROTOCOL ARE INCHEIAT GUVERNUL CU CEI DOI PRIMARI DE LA UDMR CAREI?
CINE PROTEJEAZA BANUL PUBLIC LA CAREI SI CINE NU SE SESIZEAZA PT NERESPECRTAREA CONTRACTELOR SI CLAUZELOR ?
SA AI TERMEN DE FINALIZARE DE ACUM CATIVA ANI SI TU SA TOT LUCREZI SI SA MAI SI PLATESTI TOTUL LA ZI FARA SA APLICI PENALIZARI INSEAMNA CA AI PE CINEVA LA GUVERN SI POATE CA PONTA NU STIE CE FAC GEALATII DIN KAREI…..

de conselerul la 14 aprilie 2014 - 09:59

noua primarie trebuia terminata de 3 ani de zile si trebuiau incasatre penalizarile prevazute in contract dar primarul nu tine la banii orasului la fel de mult ca la ai lui desigur!!!!!
plateste si redactorul sef de la asociatia care a publicat falsul istoric traseul legendelor satmarene care a fost retras si interzis dar tot se mai da pe sub mana!!!!!
si la erno striga la fel lajos ca si la noi la primarie si ne injura ca un birjar besinos?
oare pe cine mai plateste primaria din banii orasului si noi nici nu stim???

de hary la 14 aprilie 2014 - 11:05

si mai este angajat la primarie ginerele primarului cu multi bani salar si mai este contrasct cu fandli care face trecere de pietoni la gastele din ianculesti si mai este domnita care cumpara plante pentru oras de la firma lui sefu de la spatii verzi din Carei.
ati uitat sa scrieti si despre acestia?
pentru ginerele lui keizer nu se gasesc bani pt canu voteaza cu el si pentru ca are performante cum nu a avut el niciodata dar unde se poate scoate ceva banutel pe facturica repede angajam personal.
ANI ce spune cand primaru angajeaza pe ginerele????

de Tiberiu Vanca la 14 aprilie 2014 - 12:14

STRIGARE PUBLICĂ
Portalul „Buletin de Carei” prin numărul său din 11 aprilie 2014 publică articolul „Misteriosul consilier din Primăria Carei, plătit din bani publici. Apariţie numai pe statul de plată”. Articolul de referinţă ne legitimează să discutăm cazuistica. Înţelegem că este vorba de o persoană, vorbitor de limbă maghiară, instruit, în vremi de tristă amintire, la şcoala titrată „Academia Ştefan Gheorghiu” care s-a dovedit a fi trebuitor primarului Kovacs Eugen pentru a conduce în calitate de redactor şef, şi celelalte funcţii aferente apariţiei unui ziar de limbă maghiară a cărei apariţie este subvenţionată de către Primăria Carei. Ziarul de referinţă disiminează în masa sa de cititori politica şovin iredentistă implementată în zonă de către primarul numit mai sus. Prin paginile sale se promovează dispreţul faţă de etnia majoritară română, se întreţine spiritul de ură a minoritarilor maghiari în raport cu etnia majoritară română.
Persoana de referinţă a fost ascunsă în statul de funcţiuni a primăriei pe funcţia de „consilier al primarului”. Nu i s-a statornicit un loc de muncă, respectiv spaţiul dintre patru pereţi în care să adaste în cele cinci zile lucrătoare ale săptămânii potrivit cu programul orar de lucru al instituţiei. Nu i s-a întocmit o fişă a postului prin care să se statornicească sarcinile administrative, că, de … Primăria este o instituţie de administrare a treburilor locale derivate din treburile publice ale administraţiei româneşti. Nu i s-a pretins să „vină la program!”. Drept care persoana nu a dat pe la Primărie şi nu este cunoscută acolo. Că este astfel ne spun persoane avizate din primărie:
„City managerul” instituţiei, Beko Tamaş a declarat reporterului: „Nu ştiu să vă spun unde are biroul acest domn. Încă nu l-am văzut pe aici din 2008. Nu ştiu cu ce se ocupă”.
Directorul Direcţiei Tehnice al primăriei, Dorel Oprea: „Nu ştiu unde are biroul acest domn de care mă întrebaţi. Încă nu l-am văzut prin primărie şi sunt de ceva ani pe aici.”
Sroth Clara – Secretar juridic al Primăriei: Eu nu ştiu unde are biroul acest domn. Nu îl văd să vină pe aici. Întrebaţi la secretariat. Poate e cu domnul primar, împreună, în birou, că alte birouri goale nu sunt.”
Angela Pop Csilla- secretara primarului şi persoana împuternicită cu întocmirea pontajelor: „Nu ştiu să vă spun unde are biroul domnul de care mă întrebaţi. Eu nu-l văd să vină pe aici. Sincer nu ştiu nimic despre el.”
*
Misteriosul despre care vorbim, este pontat începând cu anul 2008 (n.n. nu cunoaştem luna), până la zi şi este retribuit cu un salariu lunar de 2.200 lei lunar. Făcând abstracţie de lunile aferente anului 2008, persoana a fost plătită din bani publici în perioada 1 ianuarie 2009 la 13 aprilie 20143, respectiv 64 de luni încasând în total 140.800 lei fără să muncească. Suma de referinţă reprezintă pagubă în avuţia publică, căreia i se adaugă şi contravaloarea cheltuielilor cu apariţia cotidianului sau periodicului de limbă maghiară susţinut, nelegal, din fondurile primăriei, şi asta pentru că:
-Limba oficială în administraţia română este limba română.
-Primăria Municipiului Carei are în administraţie cel puţin patru etnii: etnia română (majoritară în România); etnia maghiară; etnia germană (şfabi) şi etnia romă.
-Subvenţionarea de către Primărie a unui mijloc media, în cazul nostru un ziar, îşi are raţiunea în nevoile de comunicare cu populaţia. Nevoie ce trebuie făcută, obligatoriu, în limba de stat, limbă pe care trebuie să o cunoască toţi cetăţenii români, indiferent de etnie. Vorbitorii de limbă română,respectiv majoritarii nu sunt ţinuţi să preia informaţiile administrative în altă limbă decât limba română, ca o consecinţă ei nu sunt datori şi nu li se pretinde să cunoască limbile etniilor convieţuitoare, de cum să se comunice cu ei în una din aceste limbi, astfel că ziarul în limba maghiară nu le este opozabil.
-Subvenţionarea unui mijloc media ce face comunicarea în altă limbă decât limba română nu se adresează şi românilor, drept consecinţă Primăria Carei subvenţionând un mijloc media de limbă maghiară nu poate şi nu are dreptul să invoce acoperirea nevoii de a comunica cu populaţia ce se află sub administrarea sa prin mijlocul media de referinţă.
Pentru considerentele expuse Primarul Municipiului Carei şi Consilierii locali vinovaţi de plata misteriosului anonim şi a subvenţionării mijlocului media de limba maghiară
pentru importanta pagubă produsă avuţiei publice: 140.800 lei salariu şi ……………..lei reprezentând subvenţionarea ziarului de limbă maghiară, urmează să răspundă în justiţie, astfel că, prezenta:
STRIGARE PUBLICĂ
Se adresează Doamnei Prim Procuror Anda Mihaela Proşa, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, care este invitată să procedeze la:
Redactarea procesului verbal de autosesizare prin care să propună începerea urmăririi penale împotriva primarului Kovacs Eugen şi a consilierilor ce şi-au dat votul pentru:
Încadrarea pe statul de funcţiuni a Primăriei în calitate de consilier a persoanei ce de şase ani primeşte salariul de 2.200 lei lunar şi nu munceşte în primărie, să efectueze urmărirea penală şi să sesizeze instanţa de judecată, atât pentru salariile nelegal plătite cât şi pentru subvenţionarea ziarului de expresie maghiară din banii primăriei.
*
O invităm pe Distinsa Doamna Prim –procuror Proşa să facă public procesul verbal de autosesizare pe portalul Buletin de Carei.
În situaţia că nu vom fi încunoştinţaţi , pe calea propusă, de întocmirea procesului verbal de autosesizare, ne vom socoti legitimaţi să socotim că Domnia Sa pactizează cu infractorii şi vom demara demersul pentru demiterea sa din funcţie şi din Ministerul Public. Facem menţiunea că prin portalul Buletin de Carei am invitat-o şi în alte situaţii să se autosesizeze în legătură cu fapte antisociale comise de către primar cu complicitatea unora din consilierii locali.

13.aprilie2014
Tiberiu Vanca

de gheorghe kaveczki la 14 aprilie 2014 - 12:43

am si eu o intrebare pt toti politicieni romani din carei de ce nu sunteti in stare sa puneti toti un singur candidat roman la primaria carei atunci ar iesi toti romani la vot si am putea schimba pe actuali edili dar orgoliul de mare politician nu va lasa si suferim cu toti NE MERITAM SOARTA

de emil la 14 aprilie 2014 - 13:52

Persoana care face pontajul misteriosului consilier comite infracțiunea de fals în acte publice. Adică domnia sa nu știe de persoana pe care o pontează ca prezentă, nu a văzut-o prin primărie, nu știe pe unde are biroul, dar o pontează ca prezentă. Pentru această situație sunt de vină și alții, nu doar primarul. Cum pontezi pe cineva ca fiind prezent, dar tu nu l-ai văzut ani de zile la muncă? Că nu l-ai văzut câteva zile, se mai întâmplă, dar să nu-l vezi niciodată și totuși să nu ai nici o remușcare în a-l Ponta ca prezent, parcă e cam mult. Când semnează pontajul, cel care îl întocmește răspunde de corectitudinea datelor înscrise acolo și nu poate invoca ordine superioare. Dacă i s-a dat ordin / dispoziție în acest sens, cel care întocmește pontajul putea să-i răspundă respectivului să întocmească el însuși pontajul și să-l și semneze, adică să-și asume răspunderea pentru o ilegalitate flagrantă. Cum asta nu s-a întâmplat, doamna Angela Pop Csilla poate fi obligată să scoată din buzunar banii pe care i-a încasat ilegal legelista Vinău Iernău. Care, după ce a absolvit academia Fănică Ilegalistu continuă starea de ilegalitate și încasează ilegal un salariu pentru o activitate de consiliere pe care o prestează din neagră și adâncă ilegalitate, atâta timp cât nimeni nu știe unde și când muncește. Ca să nu mai pomenim de CÂT muncește. Asta știe numai primarul, care, evident, nu se apucă să devoaleze munca adânc conspirată a misteriosului consilier. Probabil Vinău Iernău o fi vreun agent sub acoperire al patriei lingvistice a primarului. Cum pe aici se cam perindă tot felul de tokosi și veterinari de la cultură, nu ar mira pe nimeni să aflăm că respectivii, împreună cu consilierul de la nagypusztalegeloteruletem și împrejurimi, sunt niște acoperiți ai AVO (aceasta nefiind o firmă avicolă!). Suspectă coincidență și convergență între conspirativitate, ilegalitate, șovinism și iredentism ungarist.

de LEGEA la 14 aprilie 2014 - 14:17

ce face ANI cu incompatibilitatea lui domnu primar kovacs care nu a respectat dispoziţiile art.76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „Primarii sunt obligaţi să nu emită un act administrativ sau să nu încheie un act juridic ori să nu emită o dispoziţie, în execitarea funcţiei, care produce un folos material pentru sine, pentru soţul său ori rudele sale de gradul I” şi dispoziţiile art.75, lit. a) din Legea nr.393/2004, potrivit cărora „Aleşii locali au un interes personal într-o anumită problemă, dacă au posibilitatea să anticipeze că o decizie a autorităţii publice din care fac parte ar putea prezenta un beneficiu sau un dezavantaj pentru sine sau pentru: soţ, soţie, rude sau afini până la gradul al doilea inclusiv”?

de Horia Mărieș la 14 aprilie 2014 - 20:55

@LEGEA

Curtea de Apel Oradea

Proces Kovacs vs. ANI pronuntare pe 15 aprilie. Adică……mâine.

Dosar Nr. unic (nr. format vechi) : 496/35/2013

KOVACS EUGEN – CU DOMICILIUL PROCEDURAL ALES LA SEDIUL CABINETELOR GRUPATE DE AVOCATURĂ DEMETER & RESLER Reclamant

AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE

Ora estimata: 9:00
Complet: P4 CAF
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: În vederea deliberării, amână pronunţarea hotărârii pentru data de 15.04.2014, cam . 46, et.II.
Document: Încheiere – Amânare ulterioară a pronunţării 08.04.2014

de emil la 14 aprilie 2014 - 21:33

gheorghe kaveczki
Am și eu o întrebare, dar nu pentru politicieni: dumneavoastră locuiți în Carei? Dacă da, câți români au ieșit la vot când USL a venit cu un singur candidat, care reprezenta forțele politice românești? Asta cu un singur candidat este o utopie, posibilă doar în timpul unui regim dictatorial. Nu mai spun că rmdiszno nici nu avea voie să participe la alegeri, atâta timp cât nu e înscrisă la tribunal, conform legii partidelor politice. Pe de altă parte, dacă s-ar întâmpla chestia asta cu un singur candidat al românilor, ce te faci că și etnicii unguri aveau și ei un singur candidat? Iar cum se votează etnic, e clar cine ar fi ieșit primar când etnicii unguri reprezintă aproape 50% din locuitorii urbei.

de iancsi la 14 aprilie 2014 - 21:35

a lasat primaru fara bani pe copii de la tenis de masa numai pentru ca antrenoru mircea este corect si nu linge la ei dosu’
acum se vede cum da la haveri bani de la oras iar pe copii de la alte sporturi decat karate lasa pe drumuri!
rusine la oameni sovini si extremisti si cersetori!
a venit la carei numai cu carnetu de pcr si acum e plin de datorii si trece casele si panturile pe numele din familia de la el ca el crede ca noi suntem prosti si nu stim!
de sefu de la spatii verzi tine pe functie uar csabi are firma de gradinarit dar ANI se face ca vede numai ce vrea PONTA si DRAGNEA care aduce pe noi iar teroarea komunista!

de cetatean la 15 aprilie 2014 - 07:10

Curtea de Conturi tot pe consateanul lui Kovacs il va trimite in control la Carei ca sa constate ilegalitatile primarului???
comunistii rosii se aduna cu komunistii verzi ca sa asupreasca iar poporul si sa faca ei burta mare

de horty la 15 aprilie 2014 - 07:39

acesti doi incompetenti care se afla la conducerea orasului numai in campanie electorala pot ca sa promita de toate.dar nu le este rusine de ceea ce fac cu copiii de la tenisul de masa? d-ul Mircea le va demonsta ca va trece si peste aceasta perioada si tot nu va abandona sportul asa cum a facut socrul sau Lajos.din contra ,am aflat ca in aceasta perioada va participa numai in strainatate la concursuri in Praga,zagreb si Linz

de emil la 15 aprilie 2014 - 13:42

Domnul Mircea Podoba nu a spus că abandonează sportul. În termeni aproximativi a spus doar că nu va mai face reclamă orașului Carei. A cărui primărie l-a tratat și îl tratează cel puțin neelegant, ca să mă exprim eufemistic.

de Horia Mărieș la 15 aprilie 2014 - 16:47

Kovacs a pierdut procesul împotriva ANI. A fost declarat incomparibil de Curtea de Apel Oradea.
Mai mult ca sigur ca procesul se muta la Inalta Curte de Casatie si Justitie. A cam incurcat-o tipul.

KOVACS EUGEN – CU DOMICILIUL PROCEDURAL ALES LA SEDIUL CABINETELOR GRUPATE DE AVOCATURĂ DEMETER & RESLER Reclamant

AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE Pârât

Şedinţe
15.04.2014
Ora estimata: 11:00
Complet: P4 CAF
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea privind repunerea pe rol a cauzei. Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Fără cheltuieli de judecată.
Document: Hotarâre 79/2014 15.04.2014

de Horia Mărieș la 17 aprilie 2014 - 19:02

Marele și misteriosul grof careian al copy & paste-ului, consilierul personal redactor șef nu se dezminte.
A publicat azi pe maculatura – hârtia igienică „N&V” al doilea episod din serialul de groază numit „Buletin de Carei – exersează „doar” linșajul mediatic sau este un nou tip de Securitate? (2.)”. In tot episodul nu se face nici o trimitere la subiectul anunțat in titlu, se traduc doar, fără nici o jenă, câteva fragmente din cartea lui Ion Novăcescu: „Linșajul mediatic in politica românească. 1919. Adevarul versus I.C. Brătianu.”

Noi Nici nu ne așteptam să poată ceva mai mult unul care s-a școlit pe la Ștefi. Măcar să ne citeze din Tökés, nu din Novăcescu.

Fiindcă Novăcescu ăsta, este la fel de dubios ca și Boros. Iată dovada, iată mărturia dânsului: „Confirmarea mărturisirii publice cu privire la colaborarea cu fosta Securitate din anul 1982 – în scopul nobil de a-și salva tatăl: Am contactat o persoana abilitata din Bucuresti, care se va ocupa ca sa-mi obtina copii legalizate de catre CNSAS dupa dosarul meu de la securitate. O sa-l public pe internet si te astept in P-ta Avram Iancu ca sa-ti dau o desaga plina cu pietre coltoase. Te asigur ca n-am sa clipesc in fata ta si a nimanui care va dori sa mi le arunce in fata. Am sa caut si caseta cu prima mea emisiune de la NCN, din 1999, in care am marturisit public ce anume s-a intamplat in 1982 si cum am fost santajat si obligat, ca sa-mi salvez tatăl de la puscarie, să “colaborez” cu securitatea.”

http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj/securistul-ion-novacescu-a-sters-postarea-de-pe-blog-unde-a-recunoscut-colaborarea-cu-securitatea/

Mai ia niște prafuri de putut nenicule Boros Ernö, se pare că ai mare nevoie, fiindcă ai devenit un tip extrem de plictisitor.

de ervin la 21 aprilie 2014 - 09:46

cum se poate ca pentru ginerele primarului sa se gaseasca post in primarie cu salar de 4 mii de lei si pentru cei care au specializare nu?
cine da voie ca un consiler la primarului kovacs sa incaseze atatia bani in fiecare luna si sa nu vina la servici in fiecare zi dar este toata ziua la sediul udmr si mai jos la informaticianul de la spitalul carei care face ziarul videke de la asociatia care a tiparit traseul legendelor satmarene in care isi bate joc si de romani si de svabi?

de emil la 21 aprilie 2014 - 17:23

@ervin

Cum cine da voie? Primarul!

de intrebare la 24 aprilie 2014 - 16:39

CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI DOARME?
DNA SI DGA DORM IN PAPUCI/?
UN PRIMAR CU RETINERE PE SALAR DE 5 ANI FACE LEGEA IN CAREI?
GUVERNUL PONTA PROTEJEAZA UDMR CAREI?

de mimi la 24 aprilie 2014 - 19:20

primaru plateste pe consilier ca sa scrie impotriva romanilor din oras ca voturile vrea sa numerele singur ca la judet a trimis lista cu 5 mii de careieni in plus!
udmr nu face nici cinci voturi daca nu fura la alegeri!
mare saracie si la unguri si la romani ca primaru angajeaza pe ginerele la primarie si pe boros cu scoala politica de comunisti si lasa careienii fara loc de munca!

de emi la 29 aprilie 2014 - 12:03

pentru slugile premarului se dau bani pe stat de plata si nu este de gasit si prostii de angajati din primarie merg in fiecare zi la servici.
bani pentru sportul tinerilor din oras nu se dau si tot ungurii din oras is nemultumiti si le umbla gura/numa pentru calasanti seminar da primaru 130 de milioane pe luna ca sa cumpere simpatia de la romanocatolici da degeaba ca tot are retinere pe salar ca ultimu coldus

de jiga la 2 mai 2014 - 08:57

pentru protectie a fost la bucuresti jeno inainte de 1 mai???
se apropie procesul cu ani si trebuie aranjat ca sa nu iasa pe afara cum si la cine da banii din comisioanele de la lucrarile din oras???

de balan la 8 mai 2014 - 11:19

traseismul e o moda la primaria carei mai ales la cei doi primari care au inceput viata politica la partidul noua democratie de nord vest pe care l+au ingropat inainte de 2000 si apoi au evoluat fiecare la alt partid ca sa stranga voturi sa puna mana pe banii orasului ca doar afacerile lor sunt pe butuci clar falimentate!!!
ce mai e un consilier platit cu peste 20 de milionne lunar si care nici nu da pe la servici cand peste 20 de angajati din primaria iau peste 40 de milioane salar lunar????
presdintele udmr carei a candidat si independent ca primar si a facut putin peste 600 de voturi…singur valoreaya cat firmele pe care le+a falimentat si pentru care are datorii care acum se retin din salar ca la orice rau platnic….faini oameni au udemeristii din carei!

Raspunsuri

Lasati un comentariu