O afacere prosperă cu rădăcini în Carei (P)

• publicat la: 12 aprilie 2014
O afacere prosperă cu rădăcini în Carei (P)

Din 10 aprilie 2014, municipiul Carei va avea un nou magazin, cu o înfăţişare care oricând poate concura cu magazine prestigioase din orice mall din ţară sau din afară.

Ne-am făcut puţin  timp şi am descins la sediul firmei GBC STAR CORPORATION  condusă de dl. Cristian Groza  şi soţia dânsului pentru a afla mai multe detalii despre noul magazin- investiţia pe care toţi am văzut-o în desfăşurare de două luni încoace şi ne întrebam când şi cum se va finaliza.

Intr-o atmosferă destinsă şi fără falsă modestie, managerul firmei, dl Groza a descris punctual un scurt istoric şi activitatea din prezent a firmei care credem că ar putea interesa cititorii  careieni.

Toata lumea ştie, sau mai bine zis ştia de magazinul Julia, locul unde de 12 ani mulţi dintre noi ne-am perindat frecvent. Ei bine acest magazin aflat în plină  renovare ,ce  va purta numele brandului firmei, ARES, este de fapt doar vârful icebergului unui business de succes pentru o familie de  întreprinzători tineri,dedicaţi muncii lor, şi nu numai. Managerul  are pe birou  o întreagă desfăşurare de poze cu cei trei copii ai săi de care este tare  mândru .

Astfel,  am realizat  că  firma  şi brandul ARES sunt  de fapt mult mai cunoscute  la nivel naţional decât în propriul oraş  unde activitatea firmei era vizibilă doar prin cele două magazine, Julia şi Julia junior. De fapt, acesta a fost şi unul din motivele pentru care dl. Groza a acceptat interviul , dorindu-şi ca cetăţenii Careiului să fie mândri de realizările unui concitadin .

Intrând mai adânc în detalii  am aflat că firma are peste 300 de colaboratori în  toate oraşele importante ale ţării, cărora le furnizează produse bărbăteşti sub marca  ARES prin agentii de vânzări proprii şi cu propriul parc de maşini.Colaborează  si cu principalele hipermarketuri din ţară, Auchan, Kaufland şi Cora după o selecţie managerială atentă a acestora  şi de curând a început distribuţia directă şi pe teritoriul  Ungariei.  Vorbind de Ungaria,  firma careieană  a deschis anul trecut un showroom in  Budapesta de unde a reusit să-şi ramifice activitatea si spre alte ţări, având acum clienti şi din Polonia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Muntenegru şi chiar din Kosovo.

După atâtea investitii în ţară şi  peste hotare, dl Groza a simtit nevoia să-şi canalizeze atenţia si spre orasul natal, spre careieni, alocând o parte importantă din bugetul de investitii al firmei pentru modernizarea fostului magazin Julia ce  se redeschide in 10 aprilie , sub numele brandului propriu ARES.

Se doreste  astfel să se ofere careienilor  posibilitatea de a face cumpărăturile în propriul lor oraş într-o ambianţă plăcută, comparabilă cu cea din malluri , cu un colectiv atent ales pentru un maxim de profesionalism.

Soţia dânsului,co-actionar  care se ocupă de achizitiile  pentru magazin, îsi propune să ia pulsul atât a  segmentului tânăr cât şi a  celui pentru business unde este  nevoie de un outfit potrivit atât pentru munca de birou cât si pentru stradă sau cu ocazia unor evenimente speciale. Foarte amabilă  si prietenoasă, deschisă la sugestii, păstrează  un standard ridicat în privinţa produselor achizitionate şi totodată va incerca să vină cu anumite produse şi în întâmpinarea celor care în zilele prezente de criză îşi doresc  un raport echilibrat între calitate şi preţ.

 “Deschiderea va fi una sobră,fără mult fast,deoarece ne caracterizează “ afirmă Cristian Groza.Acesta invită careienii,dar  nu numai,”să treacă,să vadă şi dacă le place, să cumpere.Doresc să vadă că s-a făcut ceva frumos in oraşul nostru.Va fi un loc care poate să  dea clasă  oricărui magazin din orice  mall prin  modul de aranjare pe care il veţi vedea.” ne ademeneşte   zâmbind deţinătorul brandului ARES.

Vă invităm deci să treceţi pragul celui mai modern magazin cu articole de îmbrăcăminte din Carei,primul magazin ARES din România,ce se va deschide joi,10 aprilie,de la ora 12,00, pe calea Mihai Viteazu,pe locul fostului magazin Julia.

comentarii

de delia la 11 aprilie 2014 - 07:52

cel mai fain magazin!!!!!!

de wauuuu la 11 aprilie 2014 - 19:22

genti si pantofi pe alese..

de Claudita la 14 aprilie 2014 - 16:17

Consider ca trebuie descoperiti si promovati mai multi antreprenori, din Carei ,care in timp de criza au rezistat poate chiar au inregistrat crestere economica.

de Raul la 14 aprilie 2014 - 16:58

Poate acesti patroni ar trebui sa ia atitudine fata de discriminarea economica aplicata in oras de primarul kovacs care aplica scutire de impozite apropiatilor lui cu ajutorul consilerilor udmr.
Trebuie sa se termine odata cu legea mafiei din oras!

Lasati un comentariu