Ofertă de produse tradiţionale pascale în magazinele şi piaţa din Carei

• publicat la: 17 aprilie 2014
Ofertă de produse tradiţionale pascale în magazinele şi piaţa din Carei

Febra cumpărăturilor  de sărbători a cuprins şi gospodinele din Carei  care caută oferta cea mai adecvată pentru produsele vizate.

 

Şuncă afumată, jambon semicrud şi nefiert la plasă, cârnaţi afumaţi , ouă proaspete  şi ouă de ciocolată, iepuraşi de ciocolată, pască, cozonaci, vinuri şi multe alte bunătăţi se găsesc în aceste zile în galantarele  magazinelor mai mari si mai mici.

In funcţie de posibilităţi, fiecare se orienteaza spre un anume produs pentru a  pregăti  cât mai bine masa  de Paşte.

La magazinele de carne sau marile supermarketuri,se  găsesc  cârnaţi  afumaţi  la preţuri situate între 22,79 si 27,70  lei. Cârnaţii de casă la vrac se cumpără cu 22,99 lei, iar cei ţărăneşti au preţul de 28,90 lei.

.

.

.

Pentru jambon,oferta de pret variază intre 21,99 lei/kg   si 28,90 lei/kg .Şunculiţa se vinde începând cu preţul de 25,40 lei kg până la 27,90 lei. Kaiser-ul afumat este la preţuri situate între 24,50 lei până la 27,50 lei , în timp ce kaiser-ul la vrac se cumpără la preţul de 22,49 lei per kg.

Cotletul de porc fără os il găsiţi  19,90 lei/kg  în timp ce muşchiuleţul de porc are un preţ de 18,90 lei.  Carnea tocată este un produs alimentar cumpărat în această perioadă, mai ales de către gospodinele care vor să aibă sarmale la masa de Paşte si se poate opta pentru a fi  tocată în faţa dvs..Pretul este de 15,90 lei kg-ul.

.

La magazinul Andromi din incinta Penny market, şunculiţa de Paşti este la  ofertă speciala, de 19,90 lei kg-ul, jambonul afumat ţărănesc la 34,80 lei per kg, iar jambonul feliat se cumpără cu 14,90 lei/ kg. 

 

Costiţa  pentru umplut  are un pret de  14,90 lei /kg,  drobul  de miel vidat il găsim la preţul de 18,90 lei / kg ,iar  cotletul gata  umplut  este la  33,50 lei/kg.

Din piaţă se pot cumpăra ouă proaspete pentru vopsit la preţul de 0,40 lei.Ele se vopsesc în tradiţionala culoare roşie, dar şi în alte culori, depinzând de preferinţe,vopseaua de ouă  fiind la preţuri începând de la 0,29 lei.

.

Magazinele abundă  de ouă de ciocolată la preţuri începând de la 1 leu până la preţul de 13,89 lei pentru cele de dimensiuni mai mari. Iepuraşii de ciocolată sunt un alt produs comercial care a devenit un simbol al sărbătorilor de Paşte din timpurile noastre, fiind nelipsit de pe rafturile magazinelor .In functie de dimensiuni,pretul variază de la 1 leu la 30 de lei.

Puteti să vă  procurati hreanul  gata preparat de la Piaţă ,unde  poate fi cumpărat la preţul de 5 lei borcanul mic si 8-10 lei cel mare,de 800g.Vinul de casă bun  are un preţ de 8 lei litrul.

 

.

Pasca şi cozonacii sunt produse specifice acestei sărbători ce bate la uşă, nelipsit  nici de   pe masa  traditională si nici din cosurile pascale. Tradiţionala pască poate fi cumpărată la preţuri cuprinse între  4,40 şi 6, 90 lei, depinzând de dimensiuni. Cozonacii sunt cu cacao, rahat, mac şi nucă, pentru a satisface toate gusturile şi se gasesc  începând de la 4,5 lei.

Cei care nu au inca coşuri împletite pentru  ziua de duminica, le pot gasi Piata, la florărie sau de la comercializanţii ambulanţi de lângă Catedrala Ortodoxă, la diferite dimensiuni şi forme variate, cu preţuri cuprinse între 10 şi 25 RON.

 

Să aveţi parte de SĂRBĂTORI FERICITE!

 

AnaMaria Roman

 

comentarii

de sunculita la 17 aprilie 2014 - 13:15

sunculita cu oaua rosii si hrean…abia astept

Lasati un comentariu