Olimpicii de naţională de la Şcoala Gimnazială nr.1

• publicat la: 2 aprilie 2014
Olimpicii de naţională de la Şcoala Gimnazială nr.1

Scoala Gimnazială nr.1 Carei se mândreste cu elevi merituoşi care vor reprezenta scoala si municipiul Carei la fazele nationale ale olimpiadelor  la care au participat.

Elevul Păun Tudor, din clasa a VIII A s-a calificat pe locul I,faza  judeteană  la Olimpiada de tehnologie. Profesorul coordonator  al lui Tudor este Ovidiu  Motişan .

Papp Cătălin din clasa VII C va fi un alt elev prezent la o fază natională si anume la Olimpiada   de Lingvistică.Indrumătorul sau este profesoara Ana Seleveschi .

Pescaru Tamara  din clasa a VIII-a E, sectia germană, s-a impus la faza judeteană a Olimpiadei de Limba Germană si va concura la faza natională,instructor fiind prof.Erdei Anett.

O performanta deosebită a atins eleva Muszka Zsuzsa, elevă in clasa a VIII B prin calificarea la faza natională la 2 competitii scolare. Ea va reprezenta municipiul nostru la Olimpiada natională de limba si literatura română pentru minorităţi, unde  a avut ca profesor indrumător pe Loredana  Buzgău , precum si la faza nationala a Concursului de ortografie in limba maghiară denumit ,,Simonyi Zsigmond”, unde a avut ca profesor pregătitor pe Belenyi Andrea. Aceste competitii vor avea loc in acest weekend si in perioada derularii proiectului ,,Scoala, altfel”. Le urăm mult succes la aceste competitii si să culeagă roadele muncii si efortului depus.

Anna Maria  Roman

comentarii

de Horia Mărieș la 2 aprilie 2014 - 21:51

Breaking News / Știrea zilei: „Vai pașă Kovács, cât de darnic ești!” au exclamat in cor profesorii din Carei, inclusiv cei care-i pregătesc pe olimpici.

„Oraşele şi comunele cu restanţe la plata profesorilor. În cele ce urmează, redăm lista oraşelor şi a comunelor în care sunt probleme în ceea ce priveşte achitarea banilor ….. Este vorba de oraşele Carei şi Livada, …….precum şi de comunele: Agriş, Apa, Bogdand, Botiz, Cămin, Căuaş, Cehal, Odoreu, Oraşu Nou, Păuleşti, Pişcolt, Pomi, Racşa, Săcăşeni, Santău, Socond, Tarna Mare, Târşolt, Urziceni, Turulung, Oar, Urziceni, Valea Vinului şi Vetiş.”

Lasati un comentariu