Olimpicii Şcolii Gimnaziale nr.3

• publicat la: 2 aprilie 2014
Olimpicii Şcolii Gimnaziale nr.3

Nici  Scoala Gimnazială nr. 3 Carei nu a rămas mai prejos în ce priveşte reprezentrarea la fazele nationale ale concursurilor şcolare.Astfel,eleva Gabor Tania, din clasa a VIII-a B a reusit  performanta de a culege mai multe premii:  locul I la etapa judeteană a Olimpiadei de Religie ortodoxă, o mentiune la faza judeteană la limba si literatura română si locul 3 la concursul ,,Cultură si spiritualitate” .

Elevul Sabău Adrian a obtinut mentiune la etapa judeteană a olimpiadei de religie ortodoxă, profesor pregătitor fiind  Carmen Dindelegan.

Elevul Reitler Alex din clasa a V-a B a participat la olimpiada de matematică, unde a obtinut mentiune, iar elevul Dimand Matei, din calasa a IV-a D s-a clasat  pe locul I la Concursul de lingvistică.

Scoala Gimnaziala nr 3  se mândreşte şi cu elevii Petkes Kinga din clasa a VII-a C si Kun Limberger din a VIII- a C care au dobândit locul intâi la faza judeteană a Concursului de ortografie Furkesz. Ei vor reprezenta municipiul nostru la faza natioanală a acestei competitii care va avea loc la Oradea in perioada 11-12 aprilie.

Mult succes tuturor acestor elevi deosebiti in competitiile care ii asteaptă!

Anna Maria  Roman

 

Lasati un comentariu