Toţi pugiliştii careieni au obţinut primul loc la Campionatul judeţean de Box

• publicat la: 26 aprilie 2014
Toţi pugiliştii careieni au obţinut primul loc la Campionatul judeţean de Box

Sâmbătă după-amiază, sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei a fost  gazda Campionatului Judetean de Box, eveniment  ce revine la Carei după 25 de ani. In competitie s-au inscris  26 de sportivi, zece de la CS Voința – antrenor Liviu Ghețe, zece de la AS Olimpia Căuaș – antrenor Iosif Sandor, cinci de la Sab Gomez Carei – antrenor Gheorghe Sabău și un sportiv de la CS Unio – antrenor Iosif Sandor. Au mai participat si trei sătmăreni care au dat o proba  pentru a promova ca arbitri.

La cadeți și juniori au avut loc  trei reprize a câte 1,5 minute, iar la tineret și seniori trei reprize a câte trei minute.

Invitati de onoare au fost  Waldemar Cucereanu, multiplu medaliat la Naţionale, Mondiale şi Europene, actualmente arbitru republica, dar şi arbitrul international AIBA Viorel Plosca sau arbitrul republican Marius Tuşineanu.

In urma meciurilor disputate, toti cei cinci sportivi de la Sab Gomez Carei – antrenor Gheorghe Sabău s-au clasat pe primul loc la categoria la care  au fost înscrişi.

La cadeţi,categ.40 kg,Cristian Doiciac şi-a adjudecat prima poziţie la fel ca şi Tobias Kraiczer,la categoria 43 kg.

Au terminat pe primul loc la categoria lor si Cristina Şuler (48 kg)-junioare, Vincler Alexandra(60 kg)-tineret,Vlăduţ Corodan(54 kg)- juniori.

Campionatul Judeţean de Box de la Carei a fost  organizat sub egida Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, în colaborare AJB Satu Mare şi cluburile de box,o contributie importantă având  Virgil Dragoş – director DJST, Alexandru Şimon (DJST), Ioan Gavriş – preşedintele AJB şi Florin Mulcuţan.

Alin P.

comentarii

de careian la 28 aprilie 2014 - 09:03

Felicitari sportivilor pentru rezultate!
Nici acest sport nu este sustinut de primaria Carei si primarul presedinte la UDMR CAREI!!!
Si aceasta gala deosebita a fost organizata de judet prin institutiile sale fara ca primaria CAREI sa fie prezenta sau sa se implice cum se procedeaza peste tot.Judetul a renovat si monumentul din Carei si statuia lui Lucaciu si a tiparit cartea cu tezaurul cultural careian!
Ar trebui sa mutam primaria Carei la judet ca la Carei sunt bagati in seama doar maghiarii!

de jobik la 28 aprilie 2014 - 10:57

Daca ai bagat si poltikul cu 2 okos polgarmester in sport ce mai asteptati ezektol? Rusine la mine ke magyar vagyok.

Lasati un comentariu