Un alt pieton ajunge victima

• publicat la: 27 aprilie 2014
Un  alt pieton ajunge victima

În data de 27.04.2014, în jurul orei 04.45, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, pe DN 19, la km. 140+50m, în afara localității Ciuperceni, D. Sergiu de 26 ani a accidentat mortal o persoană de sex masculin, care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă a drumului, fără a avea îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante.Până în prezent nu s-a reușit stabilirea identității victimei.

 În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

            În data de 24.04.2014, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au identificat în trafic pe T. Vasile de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, pe str. Victoriei din Negrești Oașși care avea o îmbibație alcoolică de 0,51 mg./l alcool pur în aerul expirat.

            Condus la Spitalul Negrești Oaș, conducătorului auto a refuzat recoltarea de probe biologice, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal.

            În data de 25.04.2014, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea imprudent un autoturism marca Dacia Logan, pe DN 19, la km. 142+482m, în afara localității Botiz, O. Ioan de 42 ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul în șanțul de pe partea stângă a direcției de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei O. Mărioara de 33 ani.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată celui în cauză i-au fost recoltate și probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cu ocazia unei acțiuni desfășurate de către polițiștii Biroului Rutier Carei în data de 25.04..2014, a fost depistat T. Janos de 60 ani, în timp ce conducea un moped pe raza localității Pișcolt, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul.

Cel în cauză este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. 

În data de 25.04.2014, polițiștii postului de poliție comunală Acâș au fost sesizați prin Sistemul unic de apeluri de urgență 112, despre faptul că, în timp ce manevra un motostivuitor în hala unei societăți comerciale de pe raza comunei Acâș, B. Dorel de 40 ani, l-a accidentat pe C. Mircea de 48 ani, angajat al aceleiași societăți. În urma accidentului acesta din urmă a suferit mai multe leziuni la piciorul stâng, fiind transportat la Spitalul Județean Satu Mare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din cadrul postului de poliție comunală Orașu Nou i-au identificat pe S. Francisc de 18 ani și B. D. de 17 ani, ambii din comuna Vama, care, în noaptea de 25/26.04.2014, au sustras din rezervorul unui autotractor parcat în dreptul unui imobil de pe raza comunei Orașu Nou o cantitate de aproximativ 200 litri motorină, în valoare de 1200 lei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că cei doi, deși nu posedau permis de conducere, s-au deplasat între cele două comune conducând un autoturism sustras de pe raza comunei Vama, care fusese găsit parcat cu cheile în contact.

Cercetările continuă cu autorii în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În data de 26.04.2014, în jurul orei 22.50 polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu asupra faptului că, pe raza localității Culciu Mare, se execută jocuri de artificii fără autorizație legală și fără aviz eliberat de organele de poliție.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului a fost identificat R. B. de 16 ani, care avea asupra sa mai multe materiale pirotehnice, materiale ce au fost ridicate de către polițiști în vederea expertizării.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului materialelor pirotehnice. De asemenea se fac cercetări în vederea stabilirii provenienței materialelor pirotehnice precum și a persoanelor implicate.

Lasati un comentariu