Ziua porţilor deschise la COLEGIUL TEHNIC,,IULIU MANIU „ CAREI.Oferta educaţională

• publicat la: 13 aprilie 2014
Ziua porţilor deschise la COLEGIUL TEHNIC,,IULIU MANIU „ CAREI.Oferta educaţională


Vineri, 11.04.2014, începând cu orele 9,00  Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu”  şi-a deschis porţile pentru  elevii claselor a VIII-a , de la Şcolile generale din municipiul Carei si împrejurimi.

Organizatorii, au prezentat vizitatorilor activitățile desfășurate în sălile de clasă,cabinetele și laboratoarele liceului. Fiecare grup de vizitatori, a primit un  afiş şi pliante, cu oferta educaţională a unităţii noastre, privind planul de şcolarizare  pe 2014-2015.

Însoţiţi de cadre didactice şi un grup de elevi din unitate, viitorii liceeni, au avut posibilitatea să viziteze: sălile de clasa, laboratoarele, cabinetele, biblioteca, sălile de sport ale şcolii, precum şi birourile unde îşi desfăşoară activitatea conducerea unităţii si nu în ultimul rând, personalul auxiliar.

In fiecare sală de clasă, cabinet si laborator, elevii alături de diriginţi,coordonaţi de directorul adjunct,prof.Elena Coşarcă, au pregătit un program desfăşurat in  concordanţa cu profilului lor.

.

.

.

 OFERTA EDUCAŢIONALĂ

Pentru anul şcolar 2014-2015, Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu” Carei oferă locuri pentru cinci clase de liceu, patru clase la secţia română şi una secţia maghiară, două la Post liceal şi una de maiştri.

Oferta educaţională 2014-2015:

Liceu zi:

Profil Tehnic, Domeniul – Electronică şi automatizări: Specializarea:Tehnician operator tehnică de calcul, secţiaromâna 28 de locuri

Profil Servicii, Domeniul-Economic:Specializarea:Tehnician în activităţi economice, secţia româna 28 de locuri

Profil Servicii, Domeniul-Turism şi alimentaţie:Specializarea: Tehnician în gastronomie, secţia româna 2 clase a câte 28 de locuri.

Profil Resurse naturale şi protecţia mediului, Domeniul-Industrie alimentară: Specializarea: Tehnician analize produse alimentare,secţia maghiară 28 de locuri

Şcoala postliceală:

Domeniul: Economic – Specializarea: Asistent gestiune,secţia română,30 locuri

Domeniul: Informatică –  Specializarea: Analist programator,secţia româna,30 locuri

Şcoala de maiştri:

Domeniul : Construcţii şi lucrări publice – Specializarea: Instalator în construcţii, şecţia română,30 locuri

Lasati un comentariu