“ACT 4U” – “Gala Oamenilor”

• publicat la: 7 mai 2014
“ACT 4U” – “Gala Oamenilor”

Asociația “ACT 4U” organizează miercuri, 7 mai, de la ora 15.00, în fața fabricii Mondiala un eveniment denumit “Gala Oamenilor”, o inițiativă gândită sub conceptul “Delivering Life”, fondatorii acestei asociații fiind din București.

Totodată, Asociația “Delivering Life” va organiza “Gala Oamenilor” și în Constanța, Craiova, Iași, Giurgiu, Baia Mare, respectiv Snagov. Potrivit organizatorilor, acțiunea va fi un cadou pentru oameni, un cadou care își propune să-i facă să se simtă bine în pielea lor.

Bianca Durkovics, coordonatorul programelor de tineret din cadrul Asociației “ACT 4U“, a preluat inițiativa cu gândul de a aduce zâmbetul pe buzele sătmărenilor fără vreun motiv anume, într-o zi banală. Astfel, “Delivering Life” vă invită să luați parte la această acțiune și să credeți în schimbare. “Vă provocăm să trăiți evenimentul împreună cu noi într-un fel memorabil, mâine începând cu ora 15.00, în fața fabricii Mondiala, când vom aprecia necondiționat angajații din incinta fabricii prin mesaje pozitive și de încurajare”, spune Bianca Durkovics.

Cei care doresc să afle mai multe informații legate de acest eveniment organizat în premieră la Satu Mare sunt rugați să acceseze pagina de Facebook:https://www.facebook.com/events/1403477753266737/.
Încă din 2012 Asociația “Delivering Life” a provocat oamenii să iasă din rutina în care trăiesc și să se bucure de viață. Evenimentele “Delivering Life” au toate un singur scop și anume, să facă oamenii fericiti.

.

Lasati un comentariu