Altercaţii la Vezendiu

• publicat la: 4 mai 2014
Altercaţii la Vezendiu

La data de 02.05.2014, în jurul orei 20,00  un localnic din Vezendiu a avut un conflict cu Sandocan T., de 30 ani şi Erno Z., de 31 ani. Evenimentul a fost sesizat prin SNUAU 112,  iar poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că în timpul conflictului cei doi bărbaţi de 30 şi 31 ani l-au amenințat cu moartea pe Marcel S.,de 46 ani din Vezendiu si i-au distrus parbrizul si sticla de la ușa tractorului personal aflat pe stradă, in fata locuinței sale.  Faţă de agresori  se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare si distrugere.   

Doi vecini din Sărmăşag, aflaţi într-o stare conflictuală de mai mult   timp s-au încăierat într-o autoutilitară, în timp ce se aflau pe raza localităţii Săcăşeni

La data de 02.05.2014, orele 21.05, poliţiştii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către Alexandru C.,de 25 de ani, domiciliat în com. Sărmășag, despre faptul că în timp ce se afla pe raza localităţii Săcășeni, într-o autoutilitara, a fost lovit la nivelul feței și amenințat cu moartea de către vecinul său Călin R., de 34 ani, între cei doi fiind o relații de dușmănie de mai mult timp. La faţa locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad care au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul şi care, în prezent, efectuează cercetări faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare .

Lasati un comentariu