Furturi,accidente…

• publicat la: 11 mai 2014
Furturi,accidente…

La data de 10.05.2014, orele 09:00, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către R. Ioan de 74 ani din localitatea Giurtelecu Hododului, județul Satu Mare, despre faptul că în noaptea de 09/10.05.2014, persoane necunoscute i-au sustras un acumulator auto de pe tractorul personal care se afla parcat în curtea locuinței sale. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat autorul furtului, în persoana numitului C. Traian de 24 ani, domiciliat în Cehu Silvaniei, județul Sălaj. Cu această ocazie a fost recuperat și predat persoanei vătămate acumulatorul marca MACHT, în valoare de 366 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 La data de 10.05.2014, în jurul orelor 18.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că numitul M. Nicolae de 28 ani din localitatea Portița,  județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe |DJ 196 M în localitatea Vezendiu, l-a accidentat grav pe minorul P. A. de 5 ani din localitate, care circula imprudent cu bicicleta și s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean II Satu Mare cu fractură de craniu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

În data de 10.05.2014, ora 21:35, pe str. Botizului din municipiul Satu Mare, B. Robert de 20 ani, din localitatea Turulung, județul Satu Mare, conducând autoturismul marca Mercedes, pe fondul neacordării priorității de trecere, l-a accidentat grav pe L. Martin de 55 ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

La data de 11.05.2014, ora 01.11 lucrătorii Biroului Rutier din Poliția municipiului Carei au depistat-o în trafic pe N. Susana de 28 ani din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca Seat, având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

 

 

Lasati un comentariu