Performanţă istorică pentru judoka de la CSM Satu Mare la Cupa României de la Drobeta-Turnu Severin

• publicat la: 11 mai 2014
Performanţă istorică pentru judoka de la CSM Satu Mare la Cupa României de la Drobeta-Turnu Severin

În perioada 9-11 mai la Drobeta-Turnu Severin s-a desfăşurat Cupa României la judo, competiţie la care CSM Satu Mare a reuşit să cucerească patru medalii de aur şi unul de argint. Potrivit antrenorilor Vasile Fuşle şi Marian Halas, până acum nu s-au mai înregistrat astfel de performanţe, şi anume, atâtea medalii la o singură ediţie de campionat.

Din cele şapte categorii de concurs, CSM Satu Mare a avut sportivi în cinci categorii, reuşind să câştige patru medalii de aur. Astfel, Remus Lazea (categoria 66 kg), Marian Halas (81 kg), Cristian Bodârlău (90 kg) şi Szamel Lorand (100 kg) au câştigat medalii de aur, iar Cristian Sereş (categoria 60 kg) şi-a adjudecat titlul de vicecampion la această competiţie.

“Rezultatul este unul excepţional, mai ales că la sfârşitul competiţiei, în clasamentul pe cluburi CSM Satu Mare s-a situat pe locul II, rezultat care nu s-a mai obţinut până acum la Satu Mare. Din lot au mai făcut parte Florin Fuşle  (categoria 81 kg), care din nefericire s-a accidentat în primul tur, neputând continua competiţia şi Vasile Fuşle în calitate de arbitru”, a declarat Marian Halas.

În a doua zi a competiţiei s-a desfăşurat Campionatul naţional de ne-waza unde s-au obţinut următoarele rezultate: Remus Lazea (categoria 66 kg) a devenit campion naţional iar titlul de vicecampion a fost adjudecat de Lorand Samel (la categoria +90 kg). Tot la această categorie Cristian Bodârlău a cucerit medalia de bronz.

Echipa de judo a CSM Satu Mare este antrenată de Vasile Fuşle senior şi Marian Halas.

Lasati un comentariu