Scrisoare de mulţumire

• publicat la: 12 mai 2014
Scrisoare de mulţumire

Redacţia   Buletin de Carei   aduce calde mulţumiri publicaţiei de limba maghiară ce apare săptămânal în Carei ,pentru reclama gratuită şi constantă din ultimele 5 săptămâni.

Publicaţia există  datorită  efortului susţinut al redactorului şef care este şi consilierul personal al primarului Kovacs Eugen,după cum apare din septembrie 2008 pe statul de plată al Primăriei Carei,plătit din bani publici cu peste 2.100 de lei lunar chiar dacă de 5 ani de zile nici unul din şefii celor mai importante departamente din Primărie încă nu cunosc locul în care acesta îşi desfăşoară activitatea.

De fapt nici măcar secretara care consemnează şi redactează pontajul consilierului personal al primarului nu l-a văzut la locul de muncă şi nici nu are cunoştinţă despre locul în care acesta poate fi găsit prin Primărie sau în care îşi desfăşoară activitatea,după cum am mai mentionat  aici.

Apariţiile sale constante însă în paginile publicaţiei locale maghiare ne demonstrează că persoana în cauză nu este totuşi o fantomă care încasează doar salariul lunar de consilier al primarului fără să existe în  fapt.

Articolele cu tentă antiromânească şi apariţia cărţii fals istoric Traseul Legendelor Sătmărene publicată cu sprijinul Asociatiei care editează şi ziarul la care facem referire ,sunt specialitatea consilierului personal al primarului  care deţine şi funcţia de preşedinte al UDMR Carei.

Independent de mesajul  eronat pe care îl transmite cititorilor de limbă maghiară, publicaţia a reuşit performanţa de a face cunoscute evenimentele locale consemnate în Buletin de Carei şi despre care  se încearcă a se păstra  o Silenzio Stampa atent urmărită.

Se cuvine deci a mulţumi pentru efortul deosebit depus in promovarea Buletin de Carei şi în rândul cititorilor  de limbă maghiară.

O asemenea reclamă constantă şi gratuită vine să demonstreze că se întamplă  şi lucruri bune în ziua de azi şi  nu trebuie să vedem totul în tonuri cenuşii.

Mulţumim domnule primar pentru “bunele intenţii “  promovate de consilierul domniei voastre dar ar fi binevenite şi nişte comunicate de presă pentru cetăţenii români din Carei din partea acestui consilier angajat din câte am înţeles pe relaţia comunicare cu publicul.

Daniela Ciută

comentarii

de sincer la 12 mai 2014 - 11:11

O alta jena a celor ce otravesc popoarele:

https://www.facebook.com/photo.php?v=605581639524783

de emil la 12 mai 2014 - 15:52

rmdiszno+rmdszamar= iredentism

de nicolae la 12 mai 2014 - 18:22

in mod normal un primar trebuie sa reprezinte toti cetatenii orasului indiferent de etnie si culoare politica si indiferent de situatia sociala.
prin atacurile mai mult sau mai putin ascunse la adresa romanilor din carei,primarul nu face decat sa isi arate adevarate fata de extremist si sovin.
nici un domeniu nu a scapat de gandirea sa sovina si retrograda pentru un oras multietnic si european cum este careiul.
nu pierde nici o ocazie de a jigni romanii si de a lipsi de sustinere pana si sporturile si activitatile culturale romanesti.
certurile si provocarile constante din consiliu unde vedem cum consilierii lui ridica doar mana dupa ce se uita la el si fara sa aiba de spus ceva ne duc cu gandul la dictatura instaurata in ardeal la intrarea trupelor hortyste!

de ABORDEAZA la 12 mai 2014 - 18:40

Bravo D-na.Ciuta Daniela !!! Trebuie sa le dati un „aldamas”(cum se spune prin Ardeal), va fac reclama gratuita!:”Se cuvine deci a mulţumi pentru efortul deosebit depus in promovarea Buletin de Carei şi în rândul cititorilor de limbă maghiară.”
Doamne da-le mintea cea de pe urma !!!

de babacu la 13 mai 2014 - 12:31

domnu primar va eugam sa spuneti la doamna lia sa nu mai umble prin spital cu adeziunile pentru psd si sa nu mai ia de la oameni comisionu pentru angajare si pentru mutarile pe posturi..ea spune ca trebe sa dea mai departe si la primaru de satmar si la cel de carei dar noi nu credem ca aveti nevoie de asa ceva de la personalul de la spitalul din carei unde ati pus la consiliul de administratie numai udmristi ca sa discriminati si aici romanii din carei.
nu credeti ca ar fi buni specialistii medici din cluj daca aduceti si nu pe cei din marghita ???
nu ajunge ca marconst ia lucrarile de la careieni si aduce muncitorii din marghita si careienii someaza? acum aduceti si medicii din marghita si medicii din carei trebuie sa plece de acasa???

de votantul la 13 mai 2014 - 16:51

lacarei presedintele udmr face campanie pentru psd carei!!!
la carei consilierii psd voteaza impreuna cu cei udmr impotriva romanilor!!!!

usl carei=psd si cu udmr!!!!

de jeni la 16 mai 2014 - 07:14

consilierul primarului multumeste oaspetilor de la psd pentru vizita la carei.comunistii tot aomunisti au rams totuuna ca sunt verzi sau rosii..sloganul mandri ca suntem romani e pentru idioti care nu vad afacerile prospere comunistilor rosii si verzi

Lasati un comentariu