Ultima zi de campanie electorală la Carei

• publicat la: 23 mai 2014
Ultima zi de campanie electorală la Carei

Deşi campania electorală pentru europarlamentare a lâncezit la început în Carei,doar PNL fiind prezent cu bannere din prima zi de campanie oficială, intrarea în ultima săptămână dinaintea alegerilor a determinat staff-urile de campanie să se mobilizeze.

Faţă de alte scrutinuri,panourile de afişaj din oraş au fost respectate,nefiind semnalate vandalizări sau  lipiri de afişe pe locurile interzise, bineînţeles cu mici excepţii,neînsemnate de altfel.

Ce a deranjat însă cetăţenii oraşului a fost volumul maxim al  difuzoarelor   maşinilor de promovare a eurocandidaţilor ,la trecerea lor prin cartiere.

Aproape fiecare formaţiune politică cu candidaţi  pentru Parlamentul European a avut standuri tip cort sau umbrelă unde se ofereau informaţii şi se distribuiau pliante cu obiectivele şi intenţiile viitorilor aleşi.Incidente semnificative nu au fost,spre deosebire de alte scrutinuri.

Vineri,23 mai 2014,în ultima zi de campanie pentru europarlamentare,în mijlocul careienilor s-au aflat europarlamentarul liberal  Norica Nicolai şi deputatul democrat-liberal al  Tării Oaşului ,Andreea Paul.

Doamna  Norica Nicolai a venit de la Tăşnad,unde s-a întâlnit cu simpatizanţii liberalilor,în centrul şi in piaţa oraşului. Aceasta a fost înconjurată cu prietenie de tăşnădeni,pe care i-a ascultat cu răbdare  şi atenţie.

Vizita europarlamentarului  la Carei a fost una de scurtă durata,fiind doar o oprire în drumul spre municipiul Satu Mare.

Este  pentru a doua oară când Norica Nicolai se află la Carei în această campanie,prima dată fiind prezentă la Monumentul Ostaşului Român,pentru depuneri de coroane cu ocazia zilei de 9 mai.

comentarii

de livia la 24 mai 2014 - 13:33

o adevarata doamna care sta de vorba si cu oamewnii de rand nu se asc8nde numai cu oficialii prin birouri si spatii inchise.succes!

de Ocean la 24 mai 2014 - 19:29

Succes liberalilor. Succes Norica Nicolai.

Lasati un comentariu