Ziua Independenței de Stat a României sărbătorită la Carei

• publicat la: 9 mai 2014
Ziua  Independenței de Stat a României sărbătorită la Carei

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei organizează vineri, 9 mai 2014, de la ora 11.30 pe platoul din fața  Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei un moment omagial dedicat Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei.

        În cadrul manifestărilor se vor depune coroane din partea partidelor politice, a instituțiilor publice și a asociațiilor în memoria eroilor căzuți în lupta pentru obținerea Independenței de Stat,va fi oficiat un Te Deum de către preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei și va avea loc un scurt moment artistic.

Alte  manifestări organizate de Direcția de Cultură și Sport vineri, 9 mai 2014 :

        Ora 12.00 – Parcul Dendrologic- Tăierea simbolică a panglicii care inaugurează proiectul Europa la ea acasă – Fotbaliști reprezentativi din țările Uniunii  Europene. 

        Proiectul  constă în denumirea aleilor parcului după numele unor fotbaliști renumiți din țările U.E. și reprezintă continuarea proiectului  de anul trecut, când aleile au fost denumite după numele poeților reprezentativi din țările U.E.

        Începând  cu data de 9 mai, pe gardul de la intrarea în Parcul Dendrologic din  Carei  vor fi expuse planșe care fac parte din proiectul „Țările U.E. mai aproape de tine”, realizate de elevi de la instituțiile de învățământ din municipiul Carei.

Lasati un comentariu