Albinuțele Baltice, migul și parașutiștii au făcut show la Mitingul Aviatic

• publicat la: 28 iunie 2014
Albinuțele Baltice, migul și parașutiștii au făcut show la Mitingul Aviatic

Peste 30 de piloți și parașutiști au fost prezenți sâmbătă, 28 iunie pe Aeroportul Satu Mare, făcând deliciul sutelor de spectatori.

Deschiderea oficială a avut loc la ora 12.30, în cadrul ei au fost prezenți, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, deputatul Ovidiu Silaghi directorul Aeroclubului României, George Rotaru și mulți alții.

Pe lângă avioanele de acrobații, la Satu Mare a ajuns un elicopter militar, PUMA ce aparține Ministerul Apărării Naționale, și deja cunoscutul MIG venit de la Câmpia Turzii și superbele Albinuțe Baltice venite tocmai din Letonia.

Deasemenea și  parașutiștii și-au făcut apariția din cer, în aplauzele pasionaților de înălțime.

“La momentul acesta avem cinci instructori care sar. Toți suntem cu multe, foarte multe lansări. Suntem oameni de show. Unde este ceva de făcut altfel decât salturi normale de parașutiști suntem chemați și noi”, a declarat  Drobotă Ciprian, instructor la Aeroclubul României.

“Este un eveniment foarte reușit și anul acesta, nu bine și-au revenit sătmărenii după Zilele Județului, că le-am și pregătit acest eveniment. Să dea Dumnezeu să-l putem organiza în fiecare an și să ne bucurăm și de mai mult succes”.  a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

sursa jurnaluldesatumare.ro

Lasati un comentariu