Au inceput inscrierile pentru Festivalul Drumetii Montane 2014

• publicat la: 28 iunie 2014
Au inceput inscrierile pentru Festivalul Drumetii Montane 2014

Festivalul Drumetii Montane 2014 este un  eveniment ce se va desfasura in perioada 01 – 03 august 2014, la  Complexul Turistic Cheile-Butii, Muntii Retezat.

FESTIVALUL DRUMETII MONTANE este a III-a etapa, TIP MASTER, in cadrul Campionatului  National de Turism Sportiv „STAFETA MUNTILOR”, editia a III-a,2014.

Consideram ca acest festival este o oportunitate pentru dumneavoastra, familia  dumneavoastra si prietenii dumneavoastra.

Vom fi onorati de prezenta dumneavoastra indiferent daca doriti sa participati in  calitate de concurent in cadrul acestui festival sau pur si simplu sa faceti o simpla drumetie in natura.

PARTICIPAREA IN CADRUL FESTIVALULUI ESTE GRATUITA IAR PARTICIPANTII VOR FI PREMIATI CU PREMII SUBSTANTIALE.

Cei sositi la festival vor invata despre Parcul National Retezat cu ajutorul Probei  de Cunostinte Turistice, proba de escalada va fi o proba de  indemanare in executarea nodurilor de baza din alpinism, veti face o drumetie iar in   functie de experienta si de categoria aleasa, program cultural in  care cei mai curajosi dintre participanti vor recita poezii, creea piese de teatru si vor canta cantece.

Afla mai multe despre acest festival citind invitatia atasata in acest mail cat si  pe site-ul www.festival.drumetiimontane.ro (http://www.festival.drumetiimontane.ro )

 

 

Lasati un comentariu