BAC 2014:Liceul Teoretic-singurul centru de examinare din Carei

• publicat la: 30 iunie 2014
BAC 2014:Liceul Teoretic-singurul centru de examinare din Carei

Prima probă a examenului de bacalaureat – la limba şi literatura română – a sesiunii iunie-iulie 2014,este în plină desfăşurare.La nivel de judet vor sustine probele scrise ale examenului de BAC  2.327 absolventi  din care 2.008 sunt din promoţia curentă şi 319 din seriile anterioare. In muncipiul Carei ,in acest an vom avea un singur centru de examinare,datorită numărului mai redus de candidati înscrisi pentru sustinerea examenelor de bacalaureat.

Din cei 176 de absolvenţi ai Liceului Teoretic Carei ,intră in examene 174, 2 fiind coringenţi. Mai sunt înscrişi 4 candidaţi din seria anterioară. Deci, Liceul Teoretic  intră cu 178 de absolvenţi în examenul de bacalaureat 2014.De la Liceul Tehnologic Simion Bărnutiu sunt 6 candidati iar de la  Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” sunt 48. Liceul Teoretic ca centru de examen are o  subcomisie la Tăşnad. Absolvenţii din Tăşnad vor susţine acolo probele  scrise ale examenului de Bacalaureat, dar lucrările vor fi aduse apoi la Carei,de unde vor merge  la Satu Mare, la centru de evaluare de care aparţine Liceul Teoretic.

Comisia de la Centru de examinare Liceul Teoretic Carei îl are ca preşedinte pe prof.George Micle de la Colegiul Tehnic de Transporturi şi Telecomunicaţii “Ion I.C. Brătianu” Satu Mare iar ca vicepreşedinte pe prof.Voicu Constantin.

Probele scrise se desfăşoară după  calendarul: 30 iunie: limba și literatura română.

1 iulie -:limba și literatura maternă.

2 iulie – proba obligatorie a profilului.

4 iulie – proba la alegere a profilului și specializării.

7 iulie – afișarea rezultatelor (până la ora 12.00). 7 iulie: depunerea contestațiilor (între orele 12.00 – 16.00)

8-10 iulie .rezolvarea contestațiilor. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 11 iulie

 

 

Lasati un comentariu