Brigadă de arbitrii careieni la finala fazei judeţene a Cupei României

• publicat la: 16 iunie 2014
Brigadă de arbitrii careieni la  finala fazei judeţene a Cupei României

Sâmbătă, pe stadionul Olimpia a avut loc finala Cupei României ,faza  județeană, între FC Olimpia II și Someșul Oar. După ce în urmă cu o săptămâna au câștigat finala județului, fotbaliștii de la Someșul Oar au câștigat și finala Cupei României, învingând echipa a doua a Olimpiei cu scorul de 3-2, ce-i drept,după prelungiri.

După timpul regulamentar de joc, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de jucătorul Oarului Nagy şi de Faur, de la echipa Olimpia juniori. În prelungiri scorul final a fost de 3-2 cu cele  două goluri ale jucătorului Oarului, Kirner şi cu golul marcat de Sabău,jucătorul Olimpiei.

A fost un meci frumos, spectaculos, cu multe faze de poartă de ambele părţi. Meciul disputat pe terenul echipei Olimpia Satu Mare, s-a desfăşurat pe un  timp  frumos,cu mulţi spectatori în tribune şi cu numeroase personalităţi din  lumea fotbalului judeţean care  au luat parte la acest eveniment sportiv.

Echipa Olimpia II: Anca-Trip – Socaci (Bura 55′), Sabău, Rus, Paul, Kinczel  (Gulya 64′), Roghină (Tilinger 72′), Roatiș, Lukacs (Donca 87′), Faur, Șimon (C. Pop 46′).

Echipa  Someșul Oar: Dobrai – D. Botoș (Mezei 52′), Glodean (Berci 50′),Silaghi, Matei, M. Pop (Kirner 79′), A. Botoș, Puți (Sălăgean 104′), Nagy, Cădar (Fernea 118′), Tripon.

Brigada de arbitri  a fost compusă din careienii Bogdan Dragoş la centru,Kopriva Tamas,Şerbănoiu Alexandra ca asistenti  iar observatori Kopriva Zsolt , Torok  Zoltan  si  sătmăreanul Ziman Cornel.Menţionăm că Torok Zoltan  este preşedintele subcomisiei din Carei a Comisiei Judetene a Arbitrilor.

La final,a avut loc festivitatea de decernare a premiilor.Premiile au fost oferite de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF), Silaghi Ştefan, de vicepreşedintele Pataki Zoltan, de secretarul  Paşca Daniel şi fostul jucător de fotbal al Olimpiei Satu Mare, Szabo Gyula.

 redactia

Lasati un comentariu