Promoţia 2014 a Şcolii Gimnaziale nr.1

• publicat la: 13 iunie 2014
Promoţia 2014 a Şcolii Gimnaziale nr.1

 

Ultimul sunet de clopoţel pentru ciclul gimnazial s-a auzit  astăzi şi pentru elevii claselor a opta de la Şcoala Gimnazială nr 1 din Carei.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită şi de straiele de sărbătoare ale sălilor de clasă şi ale absolvenţilor,evident.

Odată terminate orele de dirigenţie,absolvenţii au coborât în curtea şcolii,pe acordurile Gaudeamus Igitur.

Aici au fost întâmpinaţi de mulţime de părinţi şi invitaţi,de  conducerea  unităţii de învăţământ si de preotul Călin Pop care a binecuvântat această promoţie.

După cuvintele de rămas bun adresate de cele două directoare,Lenuţa Sălăjan şi Belenyi Andrea,a venit rândul majoretelor  pentru o reprezentaţie.

Vă doresc să vă atingeţi idealurile pe care vi le proiectaţi  pentru viitor! Vă îndemn să fiţi conştienţi de calităţi voastre, de capacităţile voastre şi să faceţi alegeri cu multă luciditate şi discernământ! Să ştiţi să discerneţi între ceea ce e bine şi rău pentru viaţa voastră, să faceţi alegeri corecte, folosindu vă de luciditate, care este cea care controlează viaţa noastră. Să daţi profunzime trăirilor voastre, situaţilor de viaţă cu care vă veţi confrunta!” –  a mentionat  dir.Lenuţa Sălăjan.

Au urmat alocuţiunile şefilor de promoţie de la Scoala Gimnazială nr.1 Carei.

Pentru prima dată in istoria oraşului,fiecare dintre cele trei şcoli gimnaziale a avut  câte 5 şefi de promoţie şi toţi cu media 10.

Astfel,din clasa a VIII-a A au  fost absolvenţi cu media 10 Sebastian Belbe  şi Baumli Orsolya.Din clasa a VIII-a B,Muszka Zsuzsa iar din clasa a VIII-a E,Dodea Deniel şi  Galiger Gergo.

Lasati un comentariu