Promoţia 2014 a Şcolii Gimnaziale ‘Vasile Lucaciu”

• publicat la: 12 iunie 2014
Promoţia 2014 a Şcolii Gimnaziale ‘Vasile Lucaciu”

 

Coridoarele bătrânului liceu Vasile Lucaciu,astăzi şcoală gimnazială cu acelaşi nume,au răsunat din nou de  acordurile nemuritorului Gaudeamus Igitur intonate de o nouă promoţie de absolvenţi ai claselor a opta.

Joi,12 iunie 2014,la Şcoala Gimnazială Vasile Lucaciu din Carei a sunat pentru ultima dată clopoţelul pentru  elevii celor trei clase de- a opta. Emoţii,lacrimi şi regrete au însoţit tinerii absolventi de gimnaziu pe parcursul întregului  traseu prin şcoală  spre curtea amenajată special pentru festivitate.

Mămici,tătici,fraţi, surori,bunici şi invitaţi i-au inconjurat cu dragoste pe tinerii care au terminat un ciclu de învăţământ şi se indreaptă cu speranţe şi aşteptări spre cel liceal.

După intonarea Imului de Stat,directorul prof.AlinaMocanu a adresat cuvinte de suflet pentru cei care păşeau cu  altfel de emoţii pragul şcolii acum mulţi ani, pentru ca acum să îşi ia rămas bun de la Şcoala Vasile Lucaciu.” Să fiti mereu mândri că aţi fost elevii acestei şcoli ”   i-a indemnat directoarea pe proaspeţii absolventi.

A urmat apoi prezentarea şefilor de promoţie,5 la număr în acest an şi toţi cu media 10. Diana Druţas,Marck  Pereni, Tyukodi   Krisztian ,Schlakter Kinga şi  Heveli David  sunt elevii cu care şcoala se va mândri mereu.Primii  3 fac parte din clasa a VIII-a B,diriginte Graz Gabriela iar urmatorii doi din clasa a VIII-a C,diriginte Patrut Eva.După  ce au semnat în cartea de onoare a şcolii fiecare dintre ei a rostit o alocuţiune.

Baloanele trimise spre înaltul cerului senin au dus cu ele dorinţele şi visele celor ce îi putem numi de-acum foşti absolvenţi .Premierea celor mai silitori învăţăcei a fost făcută de fiecare diriginte în parte.

 

 

redacţia

Lasati un comentariu