70% din maghiari sunt împotriva imigranților străini

• publicat la: 17 iulie 2014
70% din maghiari sunt împotriva imigranților străini

Ungurii se declară împotriva imigranților străini și mai ales a celor din Romania. Un sondaj realizat de institutul ungar Tarki relevă că 39% dintre cetățenii Ungariei sunt împotriva imigranților. Un procent mic de 10% consideră că Ungaria ar trebui să le acorde imigranților azil.

Aproximativ 50 la sută dintre aceştia consideră că cererile de azil ar trebui să fie acordate în mod individual.

În ce priveşte naţionalitatea imigranţilor şi preferinţele maghiarilor, 67% dintre cei intervievaţi afirmă că imigranţii chinezi sunt „nedoriţi” în Ungaria, iar 78%  ar fi împotriva arabilor.

De asemenea, 70%  dintre maghiari susţin că imigranţii români nu sunt bineveniţi, faţă de 77%  în 2007 şi 63% în 2010.

Institutul Tarki a efectuat sondaje similare începând din 1992, iar în prezent constată o creştere a numărului de xenofobi în Ungaria. Institutul Tarki a efectuat sondaje similare începând din 1992, iar în prezent constată o creştere a numărului de xenofobi în Ungaria.

sursa puterea.ro

comentarii

de tulnicu la 17 iulie 2014 - 20:25

nici ai vostri nu va vor tulipanilor de buni ce sunteti ca doar nu merg la hungaria romanii care si asa nu stiu ungureste!
acolo nu e coruptie ca la carei unde traiti numa din comisionele de la lucrarile platite de oras si uniunea europeana din care cei doi primari udemeristi is fac casele prin ungaria…nu sunt ei prosti sa nu stie ce poame sunteti!

de iana la 17 iulie 2014 - 23:46

Aha… vam prins de aia aveti aici voi gura mare ca dincolo ciocu mic . Vai de voi… nu va vrea iubita voastra tara!!! Si atunci de ce va dati asa de grozavi pe aici!
Ia ciocu mic si pe la noi si invatati rapid Romaneste!!

de rakoti la 18 iulie 2014 - 17:54

nici eu nu am reusit sa mai astampar din violenta acestei natii….

Lasati un comentariu